Search by category:
Egyéb kategória

Őrült hajsza Vágsellyén – drogdílert csípett nyakon a rendőrség (VIDEÓ)

Őrült hajsza Vágsellyén – drogdílert csípett nyakon a rendőrség (VIDEÓ)

Mészáros Richárd

2024. 04. 04., cs – 14:36

Az akció fedőneve: Moncsicsi.

A vágsellyei rendőrség a Pénzügyi Hatóság Bűnügyi Hivatalával együttműködve vette őrizetbe azt a 37 éves férfit, aki metamfetamin és marihuána beszerzését követően Vágsellyén árulta azt.

A Moncsicsi (Mončiči) fedőnevű akció során a gyanúsított egy Opel Antarával próbált meg elmenekülni a rendőrök elől: útját rendőri autókkal elállták, ő azonban beléjük hajtva áttörte a zárat. A rendőrök egy bevásárlóközpont parkolójáig követték, ahol a gyanúsított egy másik személyautónak ütközött. A férfit ezt követően elfogták.

Ezután átkutatták az autóját és a lakását is. A vizsgálat során egy kristályos anyagot tartalmazó átlátszós műanyag zacskót találtak, amit a gyanúsított menekülés közben dobott ki a járműből. A házkutatás során egy másik zacskót is találtak, amely kristályos anyagot tartalmazott. A szakértői elemzés megerősítette, hogy a tasakok metamfetamint tartalmaznak. A lefoglalt mennyiségből legalább 27 egyszeri adagnak megfelelő kábítószert lehet előállítani.

A férfi ellen kábítószer előállítása, birtoklása, valamint az azzal történő kereskedelem miatt indult eljárás. A gyanúsítottat őrizetbe vették.

Read More

Post Comment