Search by category:
Egyéb kategória

Kollár csütörtökre hívta össze a Kolíková leváltásáról szóló rendkívüli ülést

Kollár csütörtökre hívta össze a Kolíková leváltásáról szóló rendkívüli ülést
Mészáros Richárd
2021. 09. 14., k – 16:40

2021. szeptember 14., kedd – 16:42
Friss ikon
Off

Törzs

Az ellenzéknek kétségei vannak Kolíková személyével kapcsolatban, és a képviselők felróják neki, hogy nem a „reformok tigrise”. Pellegrini azt is bírálta, hogy a miniszter az elmúlt időszakban nem állt elő új reformjavaslattal. Mint elmondta: „A pártja elnökével folytatott állandó veszekedéseket és ellentéteket leszámítva Kolíková fél év alatt nem állt elő semmivel” – állapította meg a Hlas vezetője. Az ellenzék szerint további probléma, hogy Kolíkovának már nincs joga miniszternek lenni, hiszen kilépett a Za ľudí pártból, amelyet ez a pozíció megillet.

Az ellenzék már tavasszal le akarta váltani Kolíkovát. Pellegrini szerint komoly indokok voltak a leváltására, mint kliensrendszer és összeférhetetlenség gyanúja, amely azóta csak tovább erősödött.

Bevezető
Pozsony |

Csütörtök délután kerül sor a Mária Kolíková igazságügyi miniszter leváltásáról szóló rendkívüli parlamenti ülésre. Ezt Boris Kollár (Sme rodina) parlamentelnök hívta össze a Peter Pellegrinihez közeli független ellenzéki képviselők indítványára reagálva. A rendkívüli tárgyalás programja a parlament weboldalán érhető el.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment