Search by category:
Egyéb kategória

Erős mezőny a 7. Szamuráj Harcoson

Erős mezőny a 7. Szamuráj Harcoson
Orosky Tamás
2021. 09. 17., p – 17:39

2021. szeptember 18., szombat – 13:00
Friss ikon
Off

Törzs

„81 induló alkotta a nagyon erős mezőnyt. Hat korábbi viadalunkkal egybevetve az egyik legjobban sikerült volt az idei – közölte érdeklődésünkre Darnay Barnabás főszervező, a Bősi Oyama Dojó Karateklub feje. – Nem volt se meleg, se szúnyog, s verseny közben becses vendégek is megtiszteltek bennünket. Eljött ketrecharcos bősi világbajnokunk, Buchinger Iván, aki az egyik gyerekkategóriában győztes és a másfél kilométeres távon legjobb időt futó, szintén Iván nevű fiát kísérte el közénk. És váratlanul meglátogatott bennünket a Magyarországról Németországba tartó mesterünk, Adámy István 9 danos mester is. Klubunkban főleg a pandémia óta rengetegen edzenek, olyanok is, akik nem járnak versenyekre, csak kedvtelésből gyakorolnak. Ilyen a bakai Boltvan András, a 4,5 kilométeres táv abszolút legjobbja. A nőknél a 40+ korosztály győztese, az alistáli Varga Zita teljesítette a legrövidebb idő alatt a távot. Legfiatalabb versenyzőnk a mindössze kétéves Ágh Szaffi volt, aki némi segítséggel megbirkózott a pálya nehézségeivel. Ilyen fiatal indulót eddig nem jegyzett versenyünk krónikája. Mindenki vidáman, élményekben gazdagon távozott. Dombos, erdős pályánkon harmincnál több klubtag segédkezett, nem egy közülük, amikor elmehetett állomáshelyéről, még a versenytávot is teljesítette. Köszönet a csapatnak, és mindenkinek, aki vállalta emberpróbáló versenyünket. Nemzetközi porondon is ismert karatés lányaink, Jančovič Linda és Laura ebben a versenyben is bizonyították felkészültségük, korosztályuk legjobbjai lettek.” 

A többi győztes: Polin Zsófi, Varga Jásmin, Nagy Dorka, Ajpek Emma, Papp Zsuzsanna, Both Rita, Zirig Filip, Simon Ádám, Rackó Bence, Nagy Benedek, Kiss Ádám, Varga Péter, Kosár Zoltán és Király Mátyás.

Tizenketten versenyeztek a keszegfalvai Seishin Karateklub színeiben. „Kilencnek sikerült dobogóra állnia. Kiváló kihívás, kiváló teljesítmények” – írta lapunknak küldött soraiban Markovics János 4 danos mester, klubelnök. 

Bevezető
Bős |

Akadályokkal viaskodó futók, köztük sok karatéka lepte el nemrég az erőmű melletti kikötő területét. Korosztálya szerint mindenki a saját adagját teljesítette, a szervezők szerint mindenki megbirkózott a 7. Szamuráj Harcos (futó)verseny kihívásaival. 

Település / hely
Bős

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
J. Mészáros Károly

Read More

Post Comment