Search by category:
Egyéb kategória

Videó: Többen bementek egy oltóközpontba, hogy „kiűzzék az ördög szolgáit”

Videó: Többen bementek egy oltóközpontba, hogy „kiűzzék az ördög szolgáit”
Balaskó Réka
2021. 09. 21., k – 15:38

2021. szeptember 21., kedd – 17:27
Friss ikon
Off

Törzs

Podbjel községben múlt hét csütörtökön 13 óra 30 perc és 17 óra között lehetett felvenni az oltást a helyi sportcsarnokban.

Az oltóközpontban fennakadások nélkül zajlott az oltakozás, de később egy tíz főből álló csoport maszkok nélkül megzavarta a békét, mikor elkezdték rágalmazni az egészségügyi személyzetet, közben folyamatosan videózták is őket.

Igazolja, hogy orvos” – parancsolták a doktornőnek. „Maga itt embereket öl” – kiabálta egy tüntető.

Egy másikuk ezután levideózta az oltóanyaggal teli injekciókat. „Itt biztosan nincs steril környezet, mert mind itt lélegzünk” – mondta.

Az orvos figyelmeztette őket, hogy egyiküknek sincs maszkja, erre az a válasz jött, hogy „A maszk a törvény szerint nem kötelező, de önnek minden egyes beteg után át kellene öltöznie. Meg tudja mutatni, hány ruhája van átöltözésre?”.

Az elégedetlenkedő lakosok tájékoztató szórólapokat is kértek a vakcinákról, amelyeket az egészségügyi személyzet átadott nekik. „Hol van a betegtájékoztató, amely tartalmazza, milyen anyagok vannak a vakcinában?” – mondták felháborodva.

Az orvos próbálta magát védeni, de kisebbségben volt a feldühödött csoporttal szemben. „Megszégyenítenek minden tisztességes embert. Hagyják azokat, akik beakarják magukat oltani, hogy megkaphassák az oltást” – mondta a doktornő.

A helyszínre végül kiérkeztek a rendőrök, akik ellenőrizték a jelenlevők személyazonosságát, de a tüntetés csak a rendőrőrsön ért véget, ahol a lakosok feljelentést tettek az oltóközpont és az orvos ellen. Az esetről készített videójukat megosztották a közösségi médián, ahol az „Ördög szolgáinak kiűzése” címet adták neki.

(br, pluska)

Bevezető
Podbjel |

Az eset Podbjel (Podbiel) községben történt a Zsolnai kerületben múlt hét csütörtökön, mikor körülbelül tíz lakos bement a helyi oltóközpontba, majd elkezdték rágalmazni az egészségügyi dolgozókat. Egy idő után a rendőrségnek is be kellett avatkoznia – írja a Plus Jeden Deň.

Település / hely
Podbjel

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment