Search by category:
Egyéb kategória

Alvarez és Plant már a sajtótájékoztatón ökölre ment egymással

Alvarez és Plant már a sajtótájékoztatón ökölre ment egymással
Mészáros Richárd
2021. 09. 22., sze – 09:34

2021. szeptember 22., szerda – 09:45
Friss ikon
Off

Törzs

Az ősz legjobban várt csatáján a mexikói Alvarez a Boksz Világtanács (WBC), a Boksz Világszövetség (WBA) és a Boksz Világszervezet (WBO) öveit teszi kockára, míg az amerikai Plant a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) vb-címét „dobja be a közösbe”.

A másfél hónap múlva esedékes meccset a jelek szerint nem csupán a rajongók és a szakírók várják izgatottan, hanem a két sportoló is, akik feszültségüket egymáson igyekeztek levezetni a Beverly Hilton Hotel kertjében rendezett beharangozó eseményen. A bokszolók már a sajtótájékoztató előtt hangosan és durván szidták egymást, majd miután Plant riválisa édesanyjára tett – nyomdafestéket nem tűrő – megjegyzést, a mexikói nem tudta tovább türtőztetni magát, és két kézzel ellökte ellenfelét, amire a válasz egy bal horog volt a másik oldalról. Alvarez az ütés elől elhajolt, majd az amerikai tisztán hagyott fejét eltalálta. Ekkor léptek közbe a két sportoló stábjának tagjai, és szétválasztották a feleket. A gyors ütésváltásból egyértelműen Plant jött ki rosszabbul, mivel a napszemüvege összetört, a jobb szeme alatt kicsit szétnyílt a bőr.

Az 56 győzelem és két döntetlen mellett mindössze egyetlen vereséget szenvedett Alvarez, illetve a 21 profi meccs után is hibátlan Plant november 6-án a Las Vegas-i MGM Grandben mérkőzik meg egymással a négy legnagyobb prof bokszszervezet címeinek egyesítéséért.

Bevezető

Canelo Alvarez és Caleb Plant novemberben a ringben döntheti majd el, melyikük a profi ökölvívók nagyközépsúlyú kategóriájának a királya, de boksztudásukból már kedden ízelítőt adtak egymásnak, az esemény keddi felvezető sajtóeseményén ugyanis szóváltásuk ütésváltásba torkollott.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment