Search by category:
Egyéb kategória

Rehabilitációs központot adtak át Csízben

Rehabilitációs központot adtak át Csízben
Hegedűs Norbert
2021. 09. 27., h – 12:51

2021. szeptember 27., hétfő – 13:30
Friss ikon
Off

Törzs

Az új kórházban a betegek komplex kezelést kapnak, amely naponta hét rehabilitációs procedúrából áll, amit a kezelőorvos döntésétől függően fürdővel folytathatnak – tudatta lapunkkal Zuzana Eliášová, az egészségügyi minisztérium szóvivője.

„Örülök, hogy ez a hely teljes értékű rehabilitációs gyógyítást nyújt majd a pácienseknek a folyékony felépülés érdekében.“ – mondta Lengvarský a megnyitón.

A kórház igazgatója, Michal Fajin tudatta, hogy az intézményben a legjobb szakembereket alkalmazták, akiknek több éves tapasztalatuk van a rehabilitáció terén.

Az agyi érkatasztrófa 2019-ben 13 ezer embert sújtott Szlovákiában, a páciensek harmadának maradandó következményeket okozva, melyeket épp az időben nyújtott rehabilitációval lehet megelőzni, vagy enyhíteni.

Bevezető
Csíz |

Hétfőn egy új kórház nyitotta meg kapuit a Rimaszombati járásban található Csízben. Az agyi érkatasztrófán átesett betegek rehabilitációjára specializálódott intézmény ünnepélyes megnyitóján Vladimír Lengvarský (OĽaNO) egészségügyi miniszter is részt vett.

Település / hely
Csíz

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Hegedűs Norbert

Read More

Post Comment