Search by category:
Egyéb kategória

Indul az Új Szó-stúdió – október 1-jén premier!

Indul az Új Szó-stúdió – október 1-jén premier!
Macsicza Mark
2021. 09. 29., sze – 16:22

2021. szeptember 29., szerda – 16:26
Friss ikon
Off

Törzs

Pénteken (október 1.) indul az Új Szó legújabb online projektje. Az Új Szó-stúdió 10 részes videósorozat, amelyben a szlovákiai magyar politikai élet szereplői kapnak teret az eszmecserére és a vitára.

Az első részben Forró Krisztián (MKP), a három magyar érdekeltségű pártból (MKP, Híd, Összefogás) alakuló Szövetség leendő elnöke, valamint az egyesülésből kimaradt Magyar Fórum vezetője, Simon Zsolt egykori földművelésügyi miniszter ül a vendégszékbe.

A következő hetekben a szlovákiai magyar közélet vezető képviselői ütköztetik véleményüket a szlovákiai magyar érdekképviselet jövőjéről, a szlovákiai többségi és kisebbségi politikai erőviszonyokról, de terítékre kerül a 2021-es népszámlálás eredménye is.

Az Új Szó-stúdió állandó házigazdája Czímer Gábor, a lap belpolitikai rovatának munkatársa.

A nagyjából egyórás beszélgetések premierje péntekenként 19 órakor lesz az Új Szó Facebook-oldalán, de az egyes részek az Új Szó YouTube-csatornáján is visszanézhetők lesznek. Ha nem szeretne lemaradni a premierről, IDE KATTINTVA jelezheti részvételi szándékát az eseményen, így a Facebook a premier előtt automatikusan emlékeztetőt küld Önnek. Iratkozzon fel Facebook-oldalunkra és YouTube-csatornánkra is, hogy mindig képben legyen! A YouTube-on ne felejtse el a feliratkozás mellett megnyomni a kis csengőikont – a funkció bekapcsolásával értesítést kap, ha új videót teszünk közzé a csatornán, így biztosan nem marad le semmiről.

Az Új Szó-stúdió a Kisebbségi Kulturális Alap támogatásával jön létre.

Bevezető

Tízrészes videóbeszélgetés-sorozat kezdődik október elsején Új Szó-stúdió címmel. Célja, hogy teret adjon a szlovákiai magyar politika képviselőinek a véleménycserére és vitára, az olvasóknak, illetve a nézőknek lehetőséget nyújtson arra, hogy megbízható forrásból tájékozódjanak az itthoni magyar képviselet aktuális helyzetéről.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Macsicza Mark

Read More

Post Comment