Search by category:
Egyéb kategória

Megállás nélkül elhajtott

Megállás nélkül elhajtott
Mészáros Richárd
2021. 10. 10., v – 10:12

2021. október 10., vasárnap – 10:14
Friss ikon
Off

Törzs

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást indított segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen.

Pannonhalmán, a Petőfi utcában közlekedett autójával egy gépkocsivezető szeptember 24-én este 10 óra előtt két perccel a 82-es számú főút felől a Dózsa György utca irányába. Haladása során a Petőfi utca 17. szám előtt egy előtte haladóautót akart megelőzni, azonban manőverét úgy kezdte meg, hogy nem vette észre az ő előzését már korábban megkezdő, és már a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávban haladó Audi A6 típusú személygépkocsit. Ennek következtében autójával nekiütközött az Audi jobb oldalának, ami emiatt az úttest mellett lévő beton villanyoszlopnak hajtott. A balesetet okozó járművezető az ütközést követően megállás nélkül elhajtott. A baleset során az Audi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen járművel vagy vezetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot.

Bevezető

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy Pannonhalmán történt személyi sérüléses baleset okozójának megtalálásában.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment