Search by category:
Egyéb kategória

Min spórol Ön? Válaszol: Horváth Mihály, Varga Emese, Róbert Bezák

Hétről hétre ismert személyiségeket kérdezünk meg, hogyan takarékoskodnak ők

 

Horváth Mihály, a Szlovák Nemzeti Bank vezető közgazdásza

Jobban figyelem az árkedvezményeket. Már csak abból kifolyólag is, hogy úgy gondolom, nem kell megvenni drágán, amit meg lehet venni olcsóbban. Valamennyire automatikusan mindig ügyeltem arra a vásárlásnál, hogy az ár-érték arány egyensúlyban legyen. De most még inkább odafigyelek, hogy ne adjak feltétlenül többet azért, amiért nem muszáj.

Varga Emese, a Jókai Színház művészeti vezetője

Egyelőre nem állt be nálam nagy változás, mert eddig is nagyon be kellett osztanom a pénzt. Talán arra figyelek még jobban, hogy feleslegesen semmilyen élelmiszert nem veszek. Nagyon tudatosan vásárolok be, semmit nem teszek a kosaramba azzal, hogy majd jó lesz valamire. Ehhez persze előre ki kell találni, mit fogok főzni, az meddig lesz elég, de jó érzés, hogy utána semmi nem megy kárba.

Róbert Bezák volt nagyszombati érsek

Lejjebb tekertük a fűtést, nappal 22-23 fokról 21-re, éjszaka 20 fokról 19-re. Fekvőbeteg édesanyámra sokat kell mosni, de most igyekszünk az ágyneműt is inkább a szabadban szárítani, s csak szükség esetén használjuk a szárítógépet. Sokat takarítok meg azon is, hogy ruhaneműt alig vásárolok. Tele a szekrények, nem is nagyon járok sehová, azt viselem, amim van.

A teljes írás a nyomtatott Vasárnap 2022/40. számában jelent meg 

Aki vásárlás helyett előfizetné a Vasárnapot, az most egyszerűen megteheti: https://pluska.sk/predplatne/vasarnap/#objednat-tlacen

 

 

Read More

Post Comment