Search by category:
Egyéb kategória

Mától 16 járás bordó besorolású

Mától 16 járás bordó besorolású
Hegedűs Norbert
2021. 10. 11., h – 14:51

2021. október 11., hétfő – 15:00
Friss ikon
Off

Törzs

Éberségi fázisban (narancssárga besorolás) van Pozsony (Bratislava) öt járása, valamint a déliek közül a Dunaszerdahelyi (Dunajská Streda), a Galántai (Galanta), a Komáromi (Komárno), az Érsekújvári (Nové Zámky), a Vágsellyei (Šaľa) és a Szenci (Senec) járás.

Elsőfokú vészriasztás (piros besorolás) van érvényben többek között a Lévai (Levice), Losonci (Lučenec), Nagykürtösi (Veľký Krtíš), Nagymihályi (Michalovce), Nyitrai (Nitra), Rimaszombati (Rimavská Sobota), Rozsnyói (Rožňava), Tőketerebesi (Trebišov) járásban.

Jövő hétfőtől bordó besorolású lesz Kassa (Košice) négy járása, a Kassa-vidéki (Košice-okolie) járás és még 11 másik régió.

Az összes járásban szigorúbb előírások vonatkoznak például a tömegrendezvényekre, esküvőkre, halotti torokra, valamint az éttermek, edzőtermek, wellness központok működésére is. Hogy pontosan milyenek, attól függ, hogy a szervező melyik működési rend mellett dönt – oltottak, OTP-üzemmód (beoltottak, teszteltek, a COVID-19 betegségen átesettek), alap (minden ügyfél megkülönböztetés nélkül).

Bevezető

Hétfőtől 16 járásban van érvényben másodfokú vészriasztás (bordó besorolás). 43 járás piros, 20 pedig narancssárga besorolású.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment