Search by category:
Egyéb kategória

Mutogatós szatír bukott le Győrben

Mutogatós szatír bukott le Győrben
Mészáros Richárd
2021. 10. 12., k – 08:47

2021. október 12., kedd – 08:49
Friss ikon
Off

Törzs

Az ügyészség vádirata szerint az illető egy hétköznap délelőtt szólította meg a kutyáját sétáltató 28 éves sértett nőt, majd nadrágját letolta és megmarkolta nemi szervét. „Láttát-e már ilyet?” –kérdezte.

A hölgy szerencsére a közelben lakott, és bemenekült a lépcsőházba, de a vádlott cselekményét a közeli kávéház dolgozói is látták.

A férfi nem először csinált ilyet, hasonló cselekményekért már megbüntették. Az ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat, vele szemben két évig terjedő szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

Az ügyben a nyomozást a Győri Rendőrkapitányság folytatta le, míg az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni – közölte dr. Takács Péter megyei főügyész.

Nem ő volt az első és vélhetően nem is az utolsó, aki a nőket megbotránkoztató tettre ragadtatta magát, sőt 2017-ben például másfél év végrehajtandó börtönre ítéltek valakit, aki alig serdülő kislányokat szemelt ki Győrben. Ajánlatokkal zaklatta őket, feneküket fogdosta. Egy mutogatós az adyvárosi utcai padon ülve végzett önkielégítést az arra járó hölgy felé fordulva, ő felfüggesztettet kapott, egy férfi pedig a Kuopio parkban, s még több helyen mutogatta magát a 11-13 éves lányoknak. Egy ötvenegy éves férfi pedig csak saját bevallása szerint legalább 25-ször tárta fel intim testrészét az arra bicikliző hölgyeknek a Gönyű és Nagyszentjános közötti főúton.

Bevezető

Nemi szervét mutogatta egy szatír Győr belvárosában még májusban, a Győri Járási Ügyészség most emelt vádat a 31 éves férfi ellen.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Laczó Balázs

Read More

Post Comment