Search by category:
Egyéb kategória

Sokkoló részletek derültek ki Alec Baldwin filmjének forgatásáról!

Sokkoló részletek derültek ki Alec Baldwin filmjének forgatásáról!
Balaskó Réka
2021. 10. 23., szo – 14:41

2021. október 23., szombat – 17:17
Friss ikon
Off

Törzs

A Los Angeles Timesnak három meg nem nevezett személy beszélt arról, hogy az operatőrök és asszisztensek frusztráltak voltak a Rust című film forgatásán uralkodó rossz körülmények miatt. Ezek között a hosszú munkaidőt, ingázást és fizetésre való várakozást tüntették fel.

A forgatás közben a biztonsági előírásokat sem tartották be, melyek közé a fegyverek ellenőrzése is tartozott – mondták a stáb tagjai. Erre azt a példát hozták, mikor Baldwin dublőre múlt szombaton véletlenül kétszer is elsütötte a fegyverét, miután közölték vele, hogy a kellék nincs megtöltve – közölték a szemtanúk.

Sokkoló hírek Alec Baldwin filmjének forgatásáról!
2021. 10. 23., szo – 14:49
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: Daily Mail, profimedia, instagram 

„Ezt ki kellett volna vizsgálni” – mondta a stáb egyik tagja. „Nem volt biztonsági képzésünk. Nem kaptunk semmilyen biztosítékot arra, hogy ez nem fog megismétlődni. Azt akarták, hogy minden gyorsan, gyorsan, gyorsan menjen” – tette hozzá.

A stáb tagjai állítólag aggódtak, hogy 12-13 óra munka után balesetek történhetnek, ezért úgy döntöttek, hogy elhagyják a forgatás helyszínét. Hutchins kiállt a csapata mellett és feldúlt volt, amikor úgy döntöttek, hogy kilépnek – mondta a személyzet egyik tagja.

Alec Baldwin egy forgatási kellékfegyverrel eltalált két embert, az egyik elhunyt

Halálos baleset történt Alec Baldwin amerikai színész filmjének új-mexikói forgatásán – közölte csütörtök este Santa Fe rendőrsége.

A 68 éves színész csütörtökön Rust című filmjének fogatásán használt kellékfegyverrel lőtt és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani. A megyei seriff jelentéséből kiderült, hogy a fegyver éles lőszerrel volt megtöltve.

Éles lőszerrel volt megtöltve Alec Baldwin kellékfegyvere, amellyel a halálos lövéseket leadta a forgatáson

Éles lőszerrel volt megtöltve Alec Baldwin kellékfegyvere, amellyel a halálos lövéseket leadta filmjének új-mexikói forgatásán – derült ki a megyei seriff jelentéséből, amelyet a helyi bíróságnak küldött pénteken.

(br, pluska)

Bevezető

Néhány órával azelőtt, hogy Alec Baldwin halálos lövést adott le egy női operatőrre a film forgatása közben, a stáb több tagja felmondott a rossz munkakörülmények és a biztonsági előírások figyelmen kívül hagyása miatt – írja a Los Angeles Times.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment