Search by category:
Egyéb kategória

Munkatársukat gyászolják a Magyar Közútnál

Munkatársukat gyászolják a Magyar Közútnál
Mészáros Richárd
2021. 10. 26., k – 16:37

2021. október 26., kedd – 16:37
Friss ikon
Off

Törzs

Ma reggel a lébényi mérnökségünk egyik kiváló szakemberét veszítettük el egy munkaterületre becsapódó jármű miatt. 

A szakembereink az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a 146-os kilométerszelvény térségében építettek ki egy terelést, a munkaterületet ütközési energiaelnyelő modullal felszerelt több tíz tonnás teherautóval biztosítottuk. Egy bolgár kamionos ugyanakkor az előjelzéseket nem vette figyelembe és szinte fékezés nélkül akkora erővel csapódott az energiaelnyelővel szerelt gépünknek, hogy azt az oldalára borította és betolta a munkaterületre. Sajnos a balesetben a teherautónk előtt lévő brigádszállító járművünknél tartózkodó egyik szakemberünk a gép alá szorult, életét a kiérkező szakemberek már nem tudták megmenteni.

Társaságunk saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert és minden segítséget megadunk családjának, hozzátartozóinak ebben a rendkívüli helyzetben. Valamennyi dolgozónk nevében ezúton szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket az elhunyt kollégánk családjának, hozzátartozóinak és barátainak, osztozunk fájdalmukban. A mindössze 45 éves munkatársunk fontos tagja volt cégünknek, kiváló kolléga és elismert szakembere volt a lébényi csapatunknak.

Nyugodjék békében! Emléke szívünkben tovább él!”

Többen is együttérzésüket fejezték ki hozzászólásukban. Egyikük megjegyzi:

Ettől rettegünk nap mint nap. Nincsenek szavak… Felfoghatatlan. Őszinte részvétem a családnak, barátoknak, kollégáknak.”

Bevezető

A Lébénynél reggel történt balesetben elhunyt a Magyar Közút Zrt. egy munkatársa. A cég az interneten búcsúzik kollégájuktól.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment