Search by category:
Egyéb kategória

Fico elfogadhatatlannak tartja, hogy rögzítették a magánbeszélgetéseit

Fico elfogadhatatlannak tartja, hogy rögzítették a magánbeszélgetéseit
Hegedűs Norbert
2021. 10. 27., sze – 20:58

2021. október 27., szerda – 21:30
Friss ikon
Off

Törzs

„A törvénytelenül megvádolt és vizsgálati fogságban tartott személyek megvédése a politikai célkitűzéseim fontos része” – közölte Fico. Szerinte az összes média, amely „részt vesz ennek az illegálisan megszerzett anyagnak a terjesztésében, az szép csendben asszisztál a törvénysértések elkövetéséhez és az ellenzék megfigyeléséhez”.

Robert Fico a felvételeken arról is beszél, hogy az irodájából 50 ezer eurót és aranyérméket loptak!

A Smer elnöke a lopást nem jelentette a rendőrségnek.

Fico arra is kitért, miért nem fordult a rendőrséghez, amikor 50 ezer eurót és aranyérméket loptak tőle a pártszékházban levő irodájából. „Amikor a 90-es évek elején kirabolták a lakásomat, három órát töltöttem a rendőrségen, de soha semmit nem nyomoztak ki” – mondta, hozzátéve, hogy ezután minden incidenst a rendőrség nélkül próbált megoldani.

Összefoglaltuk Ficóék megfigyelési botrányának részleteit

Pozsony/Léva |

Egyre szövevényesebbé válik Robert Fico és Robert Kaliňák megfigyelési botránya. Az eddig nyilvánosságra került információk alapján összegeztük, mit tudni a hétvégi házban történt találkozókról, és hogyan védekezik a Smer elnöke.

Hangsúlyozta, hogy így járt el ennél a lopási ügynél is. „És hogy készpénz volt az irodámban? Mi furcsa van ebben, ha egyszer nem bízom a bankokban, és az előző lakásomból eladott berendezés árát készpénzben tartom?” – tette fel a kérdést.

Az ügyészség hétfőn (október 25.) közölte, hogy a Különleges Ügyészi Hivatal ügyésze videó- és hangfelvételekkel egészítette ki a Tisztítótűz (Očistec) elnevezésű rendőrségi akció során meggyanúsított személyek előzetes letartóztatásának meghosszabbítására vonatkozó indítványát. A felvételek állítólag alátámasztják, hogy politikusok, az üzleti élet képviselői és ügyvédek igyekeztek befolyásolni a legsúlyosabb büntetőügyek kivizsgálását. Ezt követően hozták nyilvánosságra a videót, amelyen Fico, Kaliňák, Para, Bödör és Tibor G. fia látható egy vadászházban.

Bevezető

Robert Fico, a Smer elnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy a rendőrség vagy az ügyészség politikai okokból videófelvételeket készítsen a magánbeszélgetéseiről. Azt állítja, hogy a beszélgetések során semmi olyasmi nem hangzott el, ami akárcsak felvetné a bűncselekmény elkövetésének gyanúját – tájékoztatta a TASR-t Ján Mažgút, a Smer-SD sajtóosztályának főnöke.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment