Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Fico Covid-tesztet hamisított, a koronavírust pedig „szörnyű betegségnek” nevezte!

VIDEÓ: Fico Covid-tesztet hamisított, a koronavírust pedig „szörnyű betegségnek” nevezte!
Balaskó Réka
2021. 10. 29., p – 09:33

2021. október 29., péntek – 09:46
Friss ikon
Off

Törzs

Most a Léva melletti hétvégi házban készült felvételekről újabb részletek kerültek elő. Fico a videón elmondja, hogy görögországi tartózkodása során elkapta a koronavírust – írja a Denník N.

Robert Fico a felvételeken arról is beszél, hogy az irodájából 50 ezer eurót és aranyérméket loptak!

A Smer elnöke a lopást nem jelentette a rendőrségnek.

Annyira rosszul lett, hogy kórházba is került, de onnan saját felelősségre távozott. „Fiúk, valahogy így néz ki a halál” – mondta.

Ezután arról kezdett beszélni, az előírt 14 nap helyett, 11 napot volt karanténban, majd PCR-tesztet hamisított, hogy hazajöhessen Görögországból. Fico elmondása szerint két héttel a fertőzés után is fáradt volt és fémes ízt érzett. „Ez egy szörnyű betegség, szörnyű!” – tette hozzá. 

Összefoglaltuk Ficóék megfigyelési botrányának részleteit

Pozsony/Léva |

Egyre szövevényesebbé válik Robert Fico és Robert Kaliňák megfigyelési botránya. Az eddig nyilvánosságra került információk alapján összegeztük, mit tudni a hétvégi házban történt találkozókról, és hogyan védekezik a Smer elnöke.

A volt miniszterelnök Szlovákiában sem tartotta be az oltatlanoknak előírt 14 napos karantént, hanem Bazinba (Pezinok) ment, hogy ott a korrupciós ügyekben gyanúsított Dušan Kováčik volt speciális ügyészt támogassa. 

(br, denníkn)

Bevezető

Fico a titkos találkozóról származó felvételeken elismerte, hogy már volt koronavírusos, de tesztet hamisított. „Fiúk, valahogy így néz ki a halál” – mondta a fertőzés lefolyásáról.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment