Search by category:
Egyéb kategória

A luxusból sosem elég

A luxusból sosem elég
Hegedűs Norbert
2021. 10. 31., v – 10:26

2021. október 31., vasárnap – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

A szlovák parlament elnöke egy igazán lukratív helyen, a tengernél vásárolta az új lakást – derült ki a 2020-as vagyonnyilatkozatából. Kollárnak már több ingatlanja volt eddig is külföldön. Egy ház tulajdonosa a thaiföldi Koh Samuin, van egy nyaralója az ausztriai Bergben és több ingatlanja Dubajban.

Ám Szlovákiában sem érezheti magát szegénynek, vagyonnyilatkozata szerint Pozsony óvárosában van egy telkes, kertes családi háza, valamint egy lakása a főváros központjában. Ezenkívül a dunaszerdahelyi járásbeli Gomba kastélya is az övé.

A luxusból sosem elég
2021. 10. 31., v – 10:28
Hegedűs Norbert
Gallery images

Legújabb ingatlanja a napfényes Spanyolországban található, pontosabban a mallorcai Portals Nous kerületében. Calvià település közel van a repülőtérhez, és csak egy rövid sétára Puerto Portals híres kikötőjétől. A spanyol média üzletemberek, hírességek, magas rangú tisztviselők és a spanyol királyi család tagjainak találkozóhelyeként és felkapott nyári üdülőközpontként tartja nyilván ezt a térséget. A Portals Nous két strandot, üzleteket, köztük divatbutikokat és nagyszerű éttermeket is kínál a lakóknak. A parlament honlapján közzétett vagyonnyilatkozatok szerint több más szlovák politikusnak is van ingatlanja külföldön. Veronika Remišová miniszterelnök-helyettes például már hosszabb ideje dicsekedhet azzal, hogy lakása van Belgiumban, az új földművelésügyi miniszter, Samuel Vlčan pedig egy ház és egy telek tulajdonosa Horvátországban. Nemrég kiderült, hogy Richard Sulík gazdasági miniszter egy ausztráliai rancs résztulajdonosa, tervei szerint, ha nyugdíjba megy, Ausztráliába költözik. (Plus Jeden Deň)

Boris Kollár luxusingatlant vett egy szigeten!

Van, akinek nem ártott a pandémia! Boris Kollár ingatlanjainak száma egyre csak nő. Thaiföld, Dubaj és Berg után itt vásárolt újabb luxusotthont!

Bevezető

Boris Kollár nem tétlenkedett a koronavírus-járvány idején sem, egy szigeten vett újabb lakást, tehát ingatlanjainak száma szépen gyarapodik.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment