Search by category:
Egyéb kategória

Álláspályázaton keresnek új főépítészt, az elvárások között ott a kiemelkedő stressztűrés

Álláspályázaton keresnek új főépítészt, az elvárások között ott a kiemelkedő stressztűrés
Hegedűs Norbert
2021. 10. 31., v – 10:23

2021. október 31., vasárnap – 10:23
Friss ikon
Off

Törzs

Révi Zsolt után nem hullajtott krokodilkönnyeket Dézsi Csaba András, a polgármester egy interjúban úgy fogalmazott, „őszintén szólva a legjobb húzásom az volt az elmúlt időszakban, hogy kirúgtam a főépítészt”. Az utód, Gyimóthy Ákos májusban kezdte meg munkáját a győri polgármesteri hivatalban, s fél évvel később – néhány nappal ezelőtt – már megszellőztették a távozását. Dézsi Csaba András ekkor még nem kívánta kommentálni a Győri Új Szónak az értesülést. Most viszont fent van Győr honlapján az álláspályázat, amely szerint „legkorábban 2022. január 1-jei kezdéssel” főépítészt keres a város.

Gyimóthy Ákos egy hete még részt vett a városstratégiai bizottság ülésén, s ugyanúgy ő volt a Kúria elvárásai szerint korrigált változtatási tilalom előterjesztője a keddi közgyűlésen. A folyosói pletykák persze már megelőzték a távozásának hivatalos hírét, az álláspályázat után nem sok kérdőjel marad.

A pályázati kiírás szerint a személyiségre vonatkozó elvárások között szerepel a logikus gondolkodásmód, a magas szintű önállóság, a felelősségvállalás, a megbízhatóság, a precizitás, a kiemelkedő kommunikációs és fogalmazási, a kiemelkedő stressztűrő és a kiemelkedő problémamegoldó készség.

A munkakör legkorábban 2022. január 1-jétől tölthető be, a pályázat benyújtásának határideje 2021. november 15., az elbírálás december 10-ig megtörténik.

Bevezető

Nem egész két éven belül a második főépítész távozik a győri polgármester mellől: Révi Zsolt után Gyimóthy Ákos is elhagyja a hivatalát – a helyére kiírt pályázatból kisakkozható, hogy január 1-jéig marad a szakember.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Sudár Ágnes

Read More

Post Comment