Search by category:
Egyéb kategória

Heger szerint az oltottakat nem szabadna korlátozni, még a fekete járásokban sem

Heger szerint az oltottakat nem szabadna korlátozni, még a fekete járásokban sem
Mészáros Richárd
2021. 11. 03., sze – 18:46

2021. november 3., szerda – 19:00
Friss ikon
Off

Törzs

Heger a Kassán tartott szerdai sajtótájékoztatóján beszélt arról is, hogy nem tartja szükségesnek az államhatárokon érvényes járványügyi óvintézkedések szigorítását. Egyben felszólította az oltatlanokat, főleg az 50 évnél idősebbeket, hogy értékeljék át a döntésüket, és vitassák meg az oltás kérdését a kezelőorvosukkal.

A miniszterelnök elmondása szerint a szakmai konzílium már foglalkozott a fekete besorolású járásokban található edzőtermek és éttermek helyzetével, de az ünnep előtt nem akarta enyhíteni a rájuk vonatkozó óvintézkedéseket. A téma a konzílium csütörtöki ülésén ismét terítéken lesz. Heger utalt rá, hogy több panasz is érkezett az elégedetlen vállalkozóktól.  

A kormányfő emlékeztetett: ahogy más országok, úgy Szlovákia célja is az, hogy magas legyen az átoltottság, és enyhíthessenek az óvintézkedéseken. „Örülni fogok, ha megváltozik a gondolkodásunk itt Szlovákiában is, és nem a legnehezebb utat fogjuk választani – a tömeges megfertőződést, hanem felelősségteljesen állunk hozzá a dologhoz, és felvesszük a vakcinát, amelyből van elég” – zárta Heger.

Bevezető
Pozsony |

A Covid-19 betegség ellen beoltott személyek számára a fekete besorolású járásokban is biztosítani kellene, hogy hozzáférhessenek bizonyos szolgáltatásokhoz – véli Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő. Hozzátette: erről a szakmai konzílium hivatott dönteni.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment