Search by category:
Egyéb kategória

Ollóval szúrt az erőszakos házaló 

Ollóval szúrt az erőszakos házaló 
Somodi Géza
2021. 11. 04., cs – 11:54

2021. november 4., csütörtök – 14:36
Friss ikon
Off

Törzs

A rendőrségre 2021. április 2-án 12 óra 38 perckor bejelentés érkezett, hogy Győr belvárosában, egy társasház lépcsőházában két férfi összetűzésbe keveredett, majd egyikük leszúrta az ott lakó személyt. 

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy vélhetően ittas állapotban lévő férfi több lakásba – késélezési munkák elvégzését ígérve – becsengetett, amit a lakók nehezményeztek. A házalót a lakóház elhagyására szólította fel egy 64 éves lakó, de ő nem akart távozni. A két férfi előbb szóváltásba keveredett egymással, majd dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során a betolakodó egy ollóval háromszor is megszúrta a lakót, majd elmenekült.  

Ugyanazon a napon, 15 óra 32 perckor ismét bejelentés érkezett a rendőrségre, amely szerint Győrben, a Török István utcán lévő társasházakban egy férfi járja a lakásokat és erőszakosan viselkedik az ott lakó személyekkel szemben. 

Az egyenruhások a bejelentést követően – a Győri Városrendészet munkatársaival közösen – megjelentek a helyszínen, és az egyik lakásban elfogták a férfit, és megállapították, hogy valóban ő követte el a korábbi bűncselekményt.  

A 48 éves budapesti lakosú szurkálóval szemben – letartóztatása mellett – életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indult büntetőeljárás. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya munkatársai a napokban befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. 

olló
2021. 11. 04., cs – 11:59
Somodi Géza
Gallery images

Leírás

Fotók: police.hu

Bevezető
Győr |

A győri nyomozók egy 48 éves budapesti férfi ellen lefolytatták a büntetőeljárást, aki egy belvárosi társasházban ollóval többször megszúrt egy lakót. 

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment