Search by category:
Egyéb kategória

Oltási kampányhét lesz Magyarországon

Oltási kampányhét lesz Magyarországon
Somodi Géza
2021. 11. 04., cs – 14:47

2021. november 4., csütörtök – 15:48
Friss ikon
Off

Törzs

A kórházak országszerte megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják azon az akcióhéten a még oltatlanokat, és akár a második, harmadik oltást felvenni kívánókat is.  Az oltatlanok kivételesen előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra. Ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el és oltásuk érkezési sorrendben történik.
Azoknak, akik már korábban regisztráltak az interneten, továbbra is az időpontfoglalót javasolják, akár az első, akár az elmaradt második vagy a harmadik oltásukat akarják felvenni. A dolgozóiknak oltást előíró vállalatok a megyei oltási munkacsoportoktól is kérhetnek vakcinát, az üzemorvosok rendelkezésére bocsájtják az igényelt mennyiségű oltóanyagot. 
Az oltási akcióhét tehát november 22. hétfő és november 28. vasárnap között zajlik a kórházi oltópontokon.  A101 megyei és városi kórházban várják az oltakozni szándékozókat reggel 7 és este 19 óra között. 
A kórházi oltópontokon öt féle vakcina áll rendelkezésre: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm. 

Bevezető
Magyarország |

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány november 22. és 28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon.

 

Település / hely
Magyarország

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment