Search by category:
Egyéb kategória

Börtönben marad Fekete Dávid

Börtönben marad Fekete Dávid
Sudár Éva
2021. 11. 05., p – 12:15

2021. november 5., péntek – 12:31
Friss ikon
Off

Törzs

A volt megasztáros énekes láthatóan fogyott a börtönben, a bőre is sápadtabb volt, mint legutóbb, a haja pedig rövidebb. Öltözéke elegáns volt, a kéz- és lábbilincs miatt azonban – okkal – megtöt ember benyomását keltette. Az ügyészségi indítványból, ami a letartóztatás meghosszabbítását kérte, kiderült: már 22 bűncselekményt rónak a terhére, a károsultaknak pedig több mint 350 millióval tartozik – a nyomozás jelen állása szerint.  

A bíróság a szokásosnál hosszabban tárgyalta Fekete Dávid ügyét, a letartóztatásokról általában egy órán belül határozat születik, most azonban csaknem két óráig tartott az ülés. A vége ugyanakkor az lett, hogy Fekete Dávid marad a börtönben, az okok pedig: szökés/elrejtőzés veszélye, bűnismétlés ténye, bűnismétlés veszélye és a lakhatási körülményeit is bizonytalannak értékelték. 

A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett. 

Leírás

Fotó: Sudár Ágnes

Vajon Fekete Dávid bent marad?

Győr |

Holnap ismét a Győri Járásbíróság elé áll Fekete Dávid, a volt megasztáros énekes, akit szélhámosságok hosszú sora miatt vontak perbe és idén májusban letartóztattak.

Bevezető
Győr |

Döntött a bíróság: további két hónapig letartóztatásban marad Fekete Dávid. Ugyan szó volt arról, hogy távmeghallgatással zajlik az énekes pénteki tárgyalása, ám végül személyesen vitték a Győri Járásbíróságra. Eljött az édesanyja és a testvére is, akik a nyilvánosságból nem kértek, de lehetőséget kaptak arra, hogy a bilincsben kísért Dávidnak inteni tudjanak; később pedig – a tárgyalás szünetében  – szót váltsanak egymással az emeleten, ahová a sajtót már nem engedték fel.   

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Sudár Ágnes

Read More

Post Comment