Search by category:
Egyéb kategória

Ficót kihallgatta a rendőrség! Nézzük, mit mondott nekik az irodájában történt lopásról!

Ficót kihallgatta a rendőrség! Nézzük, mit mondott nekik az irodájában történt lopásról!
Balaskó Réka
2021. 11. 05., p – 12:21

2021. november 5., péntek – 13:22
Friss ikon
Off

Törzs

A Robert Fico volt miniszterelnök a hétvégi házban történt titkos találkozón Marek Para és Pavol Gašpar ügyvédeknek, valamint Miroslav Bödör oligarchának arról is beszélt, hogy az irodájából 50 ezer euró és aranyérmék tűntek el. Csakhogy a Smer elnöke nem értesítette a hatóságokat, mivel nem akart magyarázkodni a rendőrségnek.

Robert Fico: „PCR-tesztet hamisítottam”

Pozsony |

A rendőrség által megfigyelt vadászházban Robert Fico, a Smer vezetője arról beszélt, Maroš Žilinka főügyész üzenetet küldött neki, miszerint nem kell attól tartaniuk, hogy a közeljövőben törölnék a büntető törvénykönyv hírhedt 363-as paragrafusát.

Ondrej Dostál képviselő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és két bűncselekmény miatt is feljelentést tett. „Az első büntetőfeljelentés magára a lopásra vonatkozik. A második pedig bűncselekmény bejelentésének elmulasztása miatt történt” – írta a képviselő a közösségi oldalán.

Ondrej Dostál képviselő feljelentést tett Fico ellopott pénzének és aranyérméinek ügyében!

Az SaS képviselője szerint nem maradhat büntetés nélkül, hogy Robert Fico irodájából valaki 50 ezer eurót és aranyérméket lopott.

Ficót kihallgatta a rendőrség! Nézzük, mit mondott nekik az irodájában történt lopásról!
2021. 11. 05., p – 12:32
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: tasr, pluska

(br, pluska)

Bevezető

Robert Fico a hétvégi házból kikerült felvételeken arról is beszél a jelenlévőknek, hogy az irodájából aranyérméket és 50 ezer eurót loptak. A Smer elnöke ez ügyben nem értesítette a rendőrséget, csakhogy Ondrej Dostál (SaS) képviselő és  Lucia Ďuriš Nicholsonová európai parlamenti képviselő megtették helyette. Ezt mondta a kihallgatásán!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment