Search by category:
Egyéb kategória

Elnyerte az „Év Tanára” díjat, két nappal később meg véresre vert egy diáklányt

Elnyerte az „Év Tanára” díjat, két nappal később meg véresre vert egy diáklányt
Balaskó Réka
2021. 11. 06., szo – 16:01

2021. november 6., szombat – 18:30
Friss ikon
Off

Törzs

Az ügy úgy kezdődött, hogy a flordiai iskolában tanító Caroline Melanie Lee behívatott magához egy diákot, aki az Instagram-odlára azt kommentelte, hogy a tanár nem érdemli meg a kinevezést, mivel az órán rasszista szavakat használ.

A rendőrségi jelentésből kiderült, hogy ezután a meg nem nevezett diáklány nem mert bemenni Lee irodájába, ezért az berontott a lány egyik órájára és magával vitte.

Amikor a tanár és a diák egyedül maradtak, Lee állítólag úgy pofon vágta, hogy elkezdett vérezni az orra, majd többször megütötte, és meg is rúgta, közben „kib*szott kis rib*ncnak nevezte a lányt.

On Wednesday, Caroline Melanie Lee was named teacher of the year by Darnell-Cookman Middle/High School in Duval County, Florida. Two days later, she was was arrested and charged with hitting a student in the face several times. https://t.co/PUatuu0U4f— Nita Cosby (@5_2blue) October 31, 2021

Lee a rendőröknek bevallotta, hogy az irodájába vitte a sértettet, de tagadta, hogy megverte. A diák vérző orrára azonban nem tudott magyarázattal szolgálni.

A tanár a rasszista szavak használatát is elismerte, de mint elmondta, csak akkor ejtette ki őket a száján, mikor például egy regényben szerepeltek, és felolvasott. A rendőrség gyermekbántalmazás miatt indított eljárást Lee ellen.

Az iskola igazgatója az ügyben azt nyilatkozta, hatalmas csalódást jelent a történet, és még inkább beárnyékolja az a tény, hogy a pedagógus két nappal korábban nyerte el a díjat – írja az Index a New York Post alapján. 

Bevezető

A 60 éves tanárnő azután bántalmazta a diákját, hogy az kritizálta őt a közösségi médián.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment