Search by category:
Egyéb kategória

A zöld ruha üzenete

A zöld ruha üzenete
Mészáros Richárd
2021. 11. 07., v – 15:35

2021. november 7., vasárnap – 15:38
Friss ikon
Off

Törzs

„Glasgow-ban Károly brit herceggel beszélgettem a természetvédelemről, de arról is, hogy a zöld átalakulás milyen lehetőségeket kínál gazdaságunknak és a magánszektornak. Károly herceg kezdeményezést indított a fenntartható piacok és kereskedelem érdekében, amelyhez a szlovák cégek is csatlakozhatnak” – mondta az elnök asszony.

A zöld ruha üzenete
2021. 11. 07., v – 15:38
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

TASR/AP-felvételek

Zuzana Čaputová zöld ruhája gyönyörű üzenetet hordozott. Ismerős lehetett, ugyanis már viselte Ferenc pápa látogatása során. „Mindannyian a remény színeként érzékeljük a zöldet… Ez a lelki növekedés színe is, ezért választottuk ezt a mély árnyalatot, egy utalás az új kezdetre. A bolygót, az ökológiát idézi, a növényvilágot is, legyen szó egzotikus őserdei növényekről vagy a mi fenyveseinkről. Valaki a smaragdot láthatja benne, de minket épp ezek az erdők inspiráltak” – mondta Boris Hanečka divattervező a diva.sk-nak.

(emma)

Bevezető

Zuzana Čaputová államfő a skóciai Glasgow-ban zajló klímakonferencián a politikusokon kívül találkozott Károly brit herceggel, akivel a klímavédelmi intézkedésekről tárgyalt, valamint Katalin hercegnővel is. Nem tudni, hogy utóbbival miről beszélgetett, a leginkább elképzelhető forgatókönyv szerint inkább csak udvariassági csevegésről lehetett szó.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment