Search by category:
Egyéb kategória

Speciális egység alakul, hogy leszereljék a rendőrök után nyomozó maszkelleneseket

Speciális egység alakul, hogy leszereljék a rendőrök után nyomozó maszkelleneseket
Mészáros Richárd
2021. 11. 09., k – 14:27

2021. november 9., kedd – 14:42
Friss ikon
Off

Törzs

Hamran szerint többen megpróbálják beazonosítani azokat a rendőröket, akik korábban felléptek pöstyéni Lidlben agresszívan tüntető maszkellenesekkel szemben. A rendőrfőkapitány állítása szerint ezen személyek után keresést, majd büntetőeljárást indítanak.

Hamran elmondta, megjutalmazta azokat a rendőröket, akik az eset során egy olyan maszkellenes „nyugdíjast” vettek őrizetbe, aki ellen további 17 ügyben folyik eljárás.

VIDEÓ: Egy újabb Lidlben csaptak le a maszkellenes tüntetők – a rendőrök most nem voltak olyan türelmesek

Utoljára egy privigyei (Prievidza) Lidlben tüntettek, most egy pöstyénit választottak a maszkellenes tüntetők. Csakhogy a kiérkező rendőrök keményebben léptek fel.

Hamran emellett arról is beszélt, hogy a Robert Ficót (Smer) érintő, vadászházban rögzített felvételek kiszivárogtatóit el kéne bocsátani a rendőrségtől, és ügyüket a belügyminisztérium belső ellenőrzési osztályának kéne kivizsgálnia. Mint mondta, a 20 rendőr közül, akik hozzáfértek a felvételhez, hat már abszolválta a hazugságvizsgálatot, ennek eredményét azonban nem ismeri.

(mr, Denník N)

Bevezető

Speciális rendőri csoportot állítanak fel annak érdekében, hogy felkutassák azokat, akik megpróbálják felfedni azoknak a rendőröknek kilétét, akik felléptek a pöstyéni Lidlben tüntető maszkellenes ámokfutókkal szemben – jelentette ki Hamran István országos rendőrfőkapitány kedden az Expres Rádió műsorában.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment