Search by category:
Egyéb kategória

Oltással és vitaminokkal a fertőzések ellen

Oltással és vitaminokkal a fertőzések ellen
Ibos Emese
2021. 11. 11., cs – 13:20

2021. november 11., csütörtök – 20:00
Friss ikon
Off

Törzs

Nagyszombat megye szervezésében november 13-án 9 és 16 óra között a sportcsarnokban lesz oltás a Janssen egydózisú oltóanyagával. Peter Paška, a város polgármestere a közösségi oldalon köszönetét fejezte ki azoknak, „akik számára a szabadság fogalma összekapcsolódik a kölcsönös felelősségvállalással”. A szombati oltásra regisztráció nélkül jelentkezhetnek a 18 évnél idősebbek.

Vitamin az időseknek

A Galántai Városi Hivatal a helyi, 65 évnél idősebb lakosok számára összesen 2200 vitamincsomagot vásárolt, amelyet december végéig vehetnek át az idősek a városházán az ügyfélfogadási időben. Szerdáig 270 nyugdíjas vette át a csomagot. A városháza alkalmazottai arra kérik azokat, akiknek gondot okoz elmenni érte, hogy jelentsék be, hogy nekik is mihamarabb kézbesíthessék, illetve a hozzátartozók is átvehetik a vitamincsomagot.

Bevezető
Galánta |

A város vezetése igyekszik segíteni a lakosokat a koronavírus-járvány és egyéb fertőzések megfékezésében. A Svet zdravia kórházcsoporthoz tartozó Szent Lukács kórházban munkanapokon oltathatják be magukat a lakosok a Pfizer vállalat vakcinájával Galántán.

Címkék

Település / hely
Galánta

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Tornyai Bianka

Read More

Post Comment