Search by category:
Egyéb kategória

Hihetetlen! 10 hónapos kisfiú zuhant ki az ötödik emeletről… Túlélte!

Hihetetlen! 10 hónapos kisfiú zuhant ki az ötödik emeletről… Túlélte!
Balaskó Réka
2021. 11. 12., p – 10:39

2021. november 12., péntek – 11:30
Friss ikon
Off

Törzs

A baleset múlt hét csütörökön történt a város Okulka nevű lakótelepén. A helyi kórház szóvivője elmondta, hogy a kisfiút stabil állapotban vitték be, és a teljes vizsgálat során sem állapítottak meg súlyos sérüléseket.

A Plus Jeden Deň napilap szerint az ügyben a szomszédok is megszólaltak. „Egy asztal volt az ablakuknál. A kisfiú felállt rá, a nyitott ablakon pedig meglökte a hálót, és kiesett” – mondta egyikük.

Ez időben a kisfiúval és három évvel idősebb bátyjával az édesanyjuk, Jana tartózkodott otthon, aki épp szülési szabadságát töltötte. „Janka egy nagyon kedves, jó és ügyes nő” – közölte a lappal egy másik szomszéd.

A rendőrség az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés bűncselekményével indított eljárást. Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő azonban nem szolgálhatott további információkkal tekintettel az eset érzékenységére.

10 hónapos kisfiú zuhant ki az ötödik emeletről… Túlélte!
2021. 11. 12., p – 10:45
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska/Ingrid Timková

(br, pluska)

Bevezető

 A mindössze 10 hónapos Miško egy varannói (Vranov nad Topľou) lakóház ötödik emeletről zuhant ki, a hatalmas esést pedig súlyos sérülések nélkül élte túl. De hogy eshetett ki az ablakon?

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment