Search by category:
Egyéb kategória

Pierce Brosnan Orchidea ház

Pierce Brosnan Orchidea ház
Mészáros Richárd
2021. 11. 13., szo – 23:12

2021. november 14., vasárnap – 11:30
Friss ikon
Off

Törzs

Az ír-amerikai színész, akit leginkább az ötödik James Bondként ismerünk, nemrégiben azonban elhatározta, hogy megválik a háztól, és piacra dobja a 100 millió dollár értékű ingatlant.

Pierce és csinos felesége, Kelly Shaye Smith 2000-ben vásárolták a csaknem 13 000 négyzetméteres épületegyüttest, amelyet egzotikus utazásaik során ellesett építészeti stílusban építtettek át. Így változott egy csodálatos, minden kül- és beltéri sarkában élvezhető ingatlanná az Orchidea ház, ahol csaknem 10 évet töltöttek. A belső teret öt hálószoba, tizennégy fürdő, kandallós étkező, gyönyörű konyha (szintén kandallóval) és egyedi bortároló alkotja. A házi moziban bár van, és többszintes ülések biztosítják a nézőknek a kényelmet és persze az akadálytalan rálátást a vetítővászonra. A ház másik szárnyában nagytükrös edzőterem, szauna, gőzfürdő, japán kád és hidegvizes medence található. A felső szinten lévő lakosztályban saját fürdő, öltöző és két további kandalló található. Van egy nagy terasz is, ahonnan egyebek mellett az óceánban lehet gyönyörködni. Kívül egy nagy nyitott tér található a szórakozáshoz, valamint külön kinti nappali és étkező, szükség esetén szélvédővel. A kétszintes vendégház előtti medence sós vizű, az ingatlant pálmafák és illatos trópusi virágok díszítik, a széles strandhoz egy ösvény vezet.

Pierce Brosnan Orchidea ház
2021. 11. 13., szo – 23:16
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

(Fotók: Mike Helfrich)

Malibu a filmvilág kezdete óta mágnesként vonzza a hírességeket. Ide menekülnek a sztárok a világ zaja elől, itt élvezik a napsütést, a tenger vizét és a homokot a lábuk alatt. Az elbűvölő tengerparti Orchidea ház új tulajdonosa majd Lady Gaga, Julia Roberts, Steven Spielberg és Courteney Cox sorát bővíti Malibuban.

(ug/chriscortazzo.com)

Bevezető

Sokáig élvezte Pierce Brosnan a lenyűgöző, egzotikus, thai ihletésű házát a malibui tengerparton.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment