Search by category:
Egyéb kategória

Izmiri túrán a komáromi röplabdázók

Izmiri túrán a komáromi röplabdázók
Orosky Tamás
2021. 11. 15., h – 18:06

2021. november 17., szerda – 10:41
Friss ikon
Off

Törzs

Egy hete Nyitrán másfél szettig Gabriel Chochoľak vezetőedző védencei voltak lépéselőnyben, aztán azonban beindult a török henger. A vendégek 3:1-re győztek, hasonlóan a görög Olympiakoszhoz, amely még a BL-ben tudott győzni a komáromiak „kupaotthonában”. Akkor a visszavágón a Duna-partiak ugyan szintén kikaptak, ám kellően megdolgoztatták az ellenfelet 21, 19 és 29 pontot szerezve. František Ogurčákék valami hasonlóra készülnek most Izmirben is. 

Másfél szett remeklés kevés volt, török siker a komáromiak ellen

Fergeteges első szett, izgalmas második játszma, aztán snitt, sima izmiri siker. A török Arkas 3:1-re legyőzte a komáromiakat a férfiröplabda CEV-kupa 1. fordulójának első meccsén Nyitrán.

František Ogurčákék valami hasonlóra készülnek most Izmirben is. „Az első szettben nyújtott játékot próbáljuk majd megismételni. Bár minimálisak az esélyeink a továbbjutásra, minél több tapasztalatot le kell szűrnünk a meccsből, mert kötve hiszem, hogy ennél jobb csapat ellen még pályára lépnénk a szezonban” – mondta a komáromiak egyik legjobbja. 

A párharc továbbjutója az Ankarával találkozik a nyolcaddöntőbe jutásért. Az Izmirnek ehhez elég két szettet nyernie.

Bevezető
Komárom |

A tisztes helytállás reményében utazott el Törökországba a komáromi férfi-röplabdacsapat, amely szerdán (17.00) az Arkas Izmir vendégeként lép pályára a CEV-kupa 1. fordulójának visszavágóján.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Orosky Tamás

Read More

Post Comment