Search by category:
Egyéb kategória

Matovič kész átadni a helyét annak, akit többen támogatnak

Matovič kész átadni a helyét annak, akit többen támogatnak
Mészáros Richárd
2021. 11. 17., sze – 19:41

2021. november 17., szerda – 19:53
Friss ikon
Off

Törzs

„Minden mozgalomnak vagy pártnak folyamatosan fel kell tennie magának a kérdést, hogy a személy, aki a mozgalmat vezeti, a megfelelő-e. Az önreflexiónak állandónak kell lennie” – mondta Matovič. Hozzátette: örülne, ha a kérdésről még a mozgalom szerdai közgyűlésén szó esne.

„Készen állok átadni a pozíciómat bárkinek, aki nagyobb támogatásra tesz szert a tagjaink körében” – jelentette ki. Elmondta, addig nem választanak elnökségi tagokat, amíg azt nem előzi meg egy „tisztességes vita”.

Matovič elmondása szerint az OĽaNO azért november 17-re hívta össze a közgyűlését, mert a Smer is így járt el, és nem szerették volna, ha Robert Ficóék ezzel beszennyeznék november 17 üzenetét. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, a mozgalom szeretné elérni, hogy a maffia soha többé ne kerüljön kormányra. A pénzügyminiszter meg van győződve arról, hogy az OĽaNO a közvélemény-kutatások által jelzett eredményeknél jobban teljesít majd a következő választásokon.

Végezetül Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő megköszönte az emberek bizalmát. 

(mr, TASR)

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič bármikor kész átadni az OĽaNO elnöki székét annak a személynek, aki nála nagyobb bizalmat élvez a képviselők között – jelentette ki ezt a pénzügyminiszter a mozgalom megalakulásának tizedik évfordulójának alkalmából tartott közgyűlésen.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment