Search by category:
Egyéb kategória

Krajniak: Az egész országot le kell zárni három hétre

Krajniak: Az egész országot le kell zárni három hétre
Mészáros Richárd
2021. 11. 21., v – 12:32

2021. november 21., vasárnap – 12:47
Friss ikon
Off

Törzs

Krajniak szerint a szigorúbb intézkedéseket már korábban, az újonnan érvénybe lépőeknél pedig szigorúbb szabályokat kellett volna hozni. A munkaügyi miniszter nem látja értelmét, hogy a lezárás csak az oltatlanokat érintse – fejtette ki álláspontját a TA3 V politike című műsorában vasárnap. 

Vitapartnere, Peter Pellegrini szerint csak akkor vehető fontolóra az ország teljes lezárása, ha a kormány azonnal segítséget tud nyújtani a vállalkozásoknak. Felszólította a kormányt, az új intézkedések okait és annak logikáját közvetítsék az emberek felé. A hétfőn hatályba lépő, főleg az oltatlanokat érintő szabályokat illetően Pellegrini elmondta, nem érti, hogy az oltatlanok miért nem mehetnek elektronikai üzletbe, míg a munkahelyükre teszt nélkül is.

Krajniak elmondta, nem támogatja a kötelező oltás bevezetését, helyette a leginkább veszélyeztetett csoportok meggyőzésében látja a megoldást. Pellegrini úgy véli, a kötelező oltás bevezetése óriási feszültséget gerjesztene, zavargások törnének ki.

Krajčí szerint túl enyhék a holnap életbe lépő intézkedések

Pozsony |

Marek Krajčí (OĽaNO) korábbi egészségügy-miniszter a hétfőn hatályba lépő intézkedéseket kritizálta, amelyek meglátása szerint nem elég szigorúak. 

Bevezető
Pozsony |

Milan Krajniak (Sme rodina) munkaügyi miniszter a fokozatos szigorítás helyett az azonnali, háromhetes országos lezárást javasolja. Utóbbi nem csak az oltatlanokat, hanem az ország teljes lakosságát érintené.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment