Search by category:
Egyéb kategória

Monika közösségi oldalon üzent Cibulkovának: Te szemét…

Monika közösségi oldalon üzent Cibulkovának: Te szemét…
Mészáros Richárd
2021. 11. 21., v – 14:18

2021. november 21., vasárnap – 16:14
Friss ikon
Off

Törzs

Tudni róla, hogy – ha nem beteg – sokat sportol, és jeges fürdőzéssel is edzi a testét. Csinos alakja van, mindig friss megjelenése, amit egészséges életmódjának köszönhet.

Leírás

Monika Beňová és kislánya, Leuška, aki szintén covidos. Anyja szerint jól viseli a betegséget,kis hőemelkedése van, és náthás.

Nem titok, hogy Monika Beňová jól ismeri Dominika Cibulkovát, állandó kapcsolatban állnak egymással. Az EP-képviselő szívesen látogat a volt teniszező tulajdonában lévő gyerekruhaboltba, ahol egyéves kislányának választ új darabokat. Ezeket azután előszeretettel mutatja meg rajongóinak. Monika azonban mindenkit megdöbbentett, amikor a közösségi oldalon szemétnek nevezte Dominikát. Egy fénykép miatt… A fotón Dominika Cibulková egy fekete estélyi ruhában pózol, és meg kell mondani, ezúttal jól választott. Persze Monika Beňová sem gondolta komolyan a beszólást, egy kis női irigységgel, dicséretnek szánta. 

Leírás

Monika mindenkit megdöbbentett, amikor a közösségi oldalon szemétnek nevezte Dominikát. Emiatt a fénykép miatt… Amúgy a beszólást, egy kis női irigységgel, dicséretnek szánta.

(Forrás: wanda.pluska)

Bevezető

Monika Beňová európai parlamenti képviselő stílusos nő, aki nemcsak szépen, divatosan öltözködik, hanem vigyáz is magára, pontosabban a vonalaira. Jelenleg a koronavírussal küzd, de állapota nem súlyos, jól viseli a betegséget, nincsenek tünetei, inkább partnerét félti, akinek 40 fokos láza van, köhög és nagyon gyengének érzi magát. „Így 24 órás szolgálatban vagyok, nem tudom, meddig tart ez még. Be vagyunk oltva, s mégis megtörtént” – írta Instagramján Monika Beňová.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment