Search by category:
Egyéb kategória

Nőtt a koronavírusos páciensek száma Komáromban

Nőtt a koronavírusos páciensek száma Komáromban
Vataščin Péter
2021. 11. 23., k – 15:47

2021. november 23., kedd – 18:18
Friss ikon
Off

Törzs

Miroslav Jaška igazgató – aki szerint intézményük egyelőre kontrollálja a járványt – tájékoztatása szerint két páciens kiskorú, akik kísérővel együtt tartózkodnak a kórházban. Két alkalmazott Covid-pozitív, hárman pedig a vírus terjedésének meggátolása végett karanténban tartózkodnak. Ez annak köszönhe, hogy az alkalmazottak körében magas az átoltottság mértéke. A kórház tájékoztatása szerint a lélegeztetőgépre kerülő páciensek közül mindenki oltatlan, akik főként akkor vannak nagy veszélyben, ha más betegségekkel is küzdenek.

Az intézmény több osztályán is elkülönítettek helyiségeket a Covid-fertőzöttek számára, egyébként a megszokott menetrend szerint működnek annak ellenére, hogy több beteg elhalasztatta a tervezett műtétjét. A szüléseknél jelen lehetnek az apák azzal a megkötéssel, hogy oltottságtól függetlenül letesztelik őket az osztályon. (AGEL)

Bevezető
Komárom |

A komáromi kórház Covid-osztályán kedden 16 beteg kapott ápolást oxigénnel is ellátott ágyon, míg hat fő szorult lélegeztetőgép segítségére, további hat személy pedig vírusgyanúsnak minősült.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment