Search by category:
Egyéb kategória

Sárga-kékek egymás ellen

Sárga-kékek egymás ellen
Orosky Tamás
2021. 11. 23., k – 16:08

2021. november 23., kedd – 16:14
Friss ikon
Off

Törzs

Bécsben, az Európai Kézilabda-szövetség székházában sorsolták ki tegnap a női Európa-kupa nyolcaddöntőjének párosítását. Az első nemzetközi idényében eddig hibátlan dunaszerdahelyieket a második kalapból húzták ki, elsőként. Első kalapos ellenfelük a svéd Kristianstad lett, amelynek szintén sárga-kék a klubszíne.

Jócskán izgultunk, amíg megtudtuk, melyik ellefelet rejti a kis golyó. A sorozat ezen szakaszában már nehéz azt mondani, hogy lennének vágyott csapatok. Persze, azért voltak közöttük talán kicsivel elfogadhatóbbak, mint a svédek, de ez nem kívánságműsor – nyilatkozta Horváth Zoltán, a HC DAC klubelnöke. – Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni, és meglepetést okozni. Szeretnénk újfent a szimpatikus újonc lenni.

A sorsoláson az is eldőlt, hogy a párharcot a dunaszerdahelyiek kezdik otthon január 8-án vagy 9-én, a visszavágóra egy hét múlva kerül sor a 40 ezres svéd városban (amely nem keverendő össze a norvég Kristianstanddal, a BL rendszeres résztvevőjének városával).

A MOL Liga másik érintett csapata, a Písek az izlandi Vestmannaeyjart kapta az EK 3. fordulójában, a nagymihályiakat búcsúztató Lvov az olasz Südtirollal találkozik. 

GALÉRIA: Legjobb 16 között a HC DAC az EHF-kupában

Effektíven, csiszolt játékkal zakatolt már az elejétől a DAC női kézilabdacsapata.

Bevezető
Dunaszerdahely |

A svéd Kristianstad együttesével találkozik a HC DAC női kézilabdacsapata az EK nyolcaddöntőjében, derült ki a keddi sorsoláson.

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Orosky Tamás

Read More

Post Comment