Search by category:
Egyéb kategória

A volt egészségügyi miniszter válaszolt: íme az igazság az oltatlan betegekről, és mi segíthet valójában a fertőzésnél!

A volt egészségügyi miniszter válaszolt: íme az igazság az oltatlan betegekről, és mi segíthet valójában a fertőzésnél!
Balaskó Réka
2021. 12. 04., szo – 11:08

2021. december 4., szombat – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

A volt egészségügyi miniszter először elárulta, hogy a Covid-osztályukon majdnem 100 százalékban oltatlanok vannak. Az interjú napján azonban egy oltott beteget is fogadtak, akinek több más betegsége van. „A beoltott betegek jobban reagálnak a kezelésre, betegségük lefolyása könnyebb, és előnyükre válik, hogy hamarabb mehetnek haza” – mondta a lapnak Kalavská.

Az exminiszter továbbá közölte, hogy eddig még nem hunyt el beoltott páciens. Szerinte „sajnos az oltatlan betegek azok, akik tényleg haldokolnak”. „Ha össze kéne hasonlítanom a második és a harmadik hullámot, akkor az a benyomásom, hogy a betegek állapota sokkal gyorsabban romlik. Még rosszabb állapotban érkeznek hozzánk, mint egy évvel ezelőtt. Legalábbis ez az érzésem” – tette hozzá.

Nézzük, mi a volt miniszter véleménye az ivermektinről, az új variánsról, és szerinte mit kell tennie egy pozitív személynek azért, hogy ne kerüljön kórházba!

A volt egészségügyi miniszter válaszolt: Igazság az oltatlan betegekről, és mi segíthet valójában a fertőzésnél!
2021. 12. 04., szo – 11:17
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska /Martin Domok

(br, pluska)

Bevezető

Andrea Kalavská volt egészségügyi miniszter a Kramáren található kórház Covid-osztályán adott interjút a Plus jeden deň napilapnak. Kalavská elárulta, hogy mivel kell szembe nézniük nap mint nap, mit gondol az ivermektinről, az omikron variánsról, vagy a kötelező oltásról!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment