Search by category:
Egyéb kategória

Zsinórban hatodszor győztek a komáromi kosarasok

Zsinórban hatodszor győztek a komáromi kosarasok
Lencsés Zoltán
2021. 12. 05., v – 17:23

2021. december 5., vasárnap – 17:51
Friss ikon
Off

Törzs

A komáromiak az első negyed első perceiben két hármassal robbantottak, amellyel megalapozták az első játékrész kimenetelét. A hazaiak támadásai gyorsabbak és hatékonyabbak voltak, mint a vendégeké. Bár a pozsonyiak nem engedték jelentősen elhúzni Gosicsékat, de a 21:17-es első negyedes eredmény ígéretes volt.

A második negyedben sem változott jelentősen a játék képe, de becsúszott néhány pontatlanság: a második negyedben vezettek először a mérkőzésen (28:29), de az előnyhöz nem tudtak hozzátenni egyetlen pontot se. A negyed finisében a Duna-partiak megint jobban koncentráltak.

A szünet után a hazaiak némi taktikát változtatva gyorsan elhúztak. Támadásaikat jobban előkészítették, mint a vendégek, a hárompontos dobásaikat is jól időzítették, és a negyed közepén már 54:40-re, a végén pedig 56:48-ra vezettek.

A játék minősége a negyedik negyedben fokozódott. Mindkét csapat ötletesen, gyorsan és hatékonyan játszott. A mérkőzés sorsa az utolsó negyed első öt percében dőlt el, amikor a komáromiak sorozatban négy kosarat dobtak, és 64:48-ra elhúztak. A fővárosiaknak még sikerült néhány pontot lefaragni a 14 pontos hazai előnyből, de így is meggyőző komáromi győzelem született 81:71-gyel.

Bevezető

A férfi Niké SBL kosárlabdaligában a BC Komárom csapata újoncként fergeteges győzelemsorozattal ajándékozta meg a komáromi kosárlabda- rajongókat. A bajnokság 11. fordulójában Zlatko Jovanovics vezetőedző legénysége nagy csatában legyőzte a pozsonyi Intert  81:71 (21:17, 18:16, 17:15 25:23) arányban, és ezzel megszilárdították 2. helyüket a tabellán. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Jóba Mihály

Read More

Post Comment