Search by category:
Egyéb kategória

Téma a VASÁRNAPBAN: Covid után, otthon

Téma a VASÁRNAPBAN: Covid után, otthon
Horváth Bianka
2021. 12. 06., h – 09:14

2021. december 6., hétfő – 09:50
Friss ikon
Off

Törzs

Abban, hogy nem fertőz, csak az lehet biztos, akinél a hazatérés előtt PCR-tesztet végeztek. Ez ma a legtöbb kórházban nem ingyenes, de ha a hozzátartozók megtehetik, éljenek vele a hazaszállításkor. Addig, amíg megjön a teszt eredménye (ez akár két nap is lehet), jó, ha fokozott óvatossággal közelítenek a kórházból hazatért beteghez. Aki koronavírus miatt szorult kórházi kezelésre, az a hazatéréskor már nem fertőző, inkább azoknál ajánlott vigyázni, akik más betegség miatt voltak kórházban, és esetleg még a tünetek sem jelentkeztek náluk

Mit tanácsol Magdaléna Palicová tüdőgyógyász? Mit figyeljünk a hazatért betegen? Milyen nehézségekkel küzdenek még hónapokig azok, akik lélegeztetőgépre voltak kapcsolva? Milyen mozgás ajánlott? Mennyi idő után jutnak el a betegek a post-covid rendelőkbe? Mit tegyen a Covidból gyógyult beteg?

Vrabec Mária cikkéből például ezekre a fontos kérdésekre is választ kaphatunk, a már megvásárolható Vasárnapban.

Bevezető

Karácsonyig remélhetőleg minél többen hazamehetnek a kórházból, akár Covid-fertőzés, akár más betegség miatt kerültek oda. De mivel ma senki sem lehet biztos abban sem, hogy nem épp a kórházban szed össze egy koronavírus-fertőzést, nem árt az óvatosság. Nézzük, mire kell figyelni ilyenkor.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment