Search by category:
Egyéb kategória

Elstartolt az oltási hét

Elstartolt az oltási hét
Mészáros Richárd
2021. 12. 11., szo – 14:06

2021. december 11., szombat – 14:21
Friss ikon
Off

Törzs

„Mindenki, aki eljött, hozzájárult ahhoz, hogy a karácsony szebb legyen, és egészségügyi ellátásban részesüljenek azok is, akiket nem koronavírussal diagnosztizáltak” – mondta Heger.

Hozzátette, Ivachnófalun szombaton 62-en mentek el beoltatni magukat, közülük többen az oltóanyag első adagját vették fel. A kormányfő szerint fontos lenne, hogy a koronavírus elleni vakcinában is legalább annyira bízzuk, mint a korábban használt oltóanyagokban.

Vladimír Lengvarský (OĽaNO) egészségügy-miniszter értékelte Zsolna megye VakciZuzkára keresztelt kampányát, amely keretein belül a megye lakói a saját községükben vehetik fel az oltást. A megye tájékoztatása szerint a projekten belül körülbelül 10 ezren vették fel az oltást.

„Minél többen veszik fel az oltást, annál jobb. Néhány hónappal ezelőtt azt mondtam, hogy a 60%-os oltottság szuper lenne. Jelenleg durván 50%-on állunk, ha 60 lesz, nagyon elégedett leszek” – mondta a miniszter.

(TASR)

Bevezető
Pozsony |

Az oltás által nemcsak saját és hozzátartozóink egészségét védjük meg, hanem azokét is, akik a koronavírus-fertőzöttekkel megtelt kórházak miatt várólistára kerültek – jelentette ki Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő szombaton az „Ajándékozzunk karácsonyt” elnevezésű országos oltási kampány kezdetének alkalmából tett beszédében, Ivachnófalun (Ivachnová – Rózsahegyi járás).

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment