Search by category:
Egyéb kategória

Folytatódik az Arriva körüli káosz – mégsem egyeztek meg a Slovak Lines-szal

Folytatódik az Arriva körüli káosz – mégsem egyeztek meg a Slovak Lines-szal
Balaskó Réka
2021. 12. 11., szo – 09:34

2021. december 11., szombat – 09:44
Friss ikon
Off

Törzs

„Az elővárosi buszközlekedés teljes körű működtetésének leggyorsabb megoldása a két vállalat együttműködése lenne. Sajnos mindkét cég arról tájékoztatott minket, hogy a technikai tárgyalások nem vezettek megállapodáshoz” – mondta a TASR-nek Michal Feik, a BSK kommunikációs osztályának igazgatója.

Juraj Droba: Jó hírem van Pozsony megye utazóinak!

„Nagyon rövid időn belül teljesen helyreáll a Pozsony megyei regionális buszközlekedés” – jelentette be Juraj Droba, Pozsony megye elnöke.

Petra Helecz, az Arriva kommunikációs és kereskedelmi igazgatója közölte, hogy továbbra is tárgyalnak olyan társaságokkal, akik képesek buszsofőröket biztosítani.

Az Arriva mivel sofőrhiánnyal küzd, ezért továbbra is magas juttatásokkal, külföldi járművezetők bevonásával és a kisbuszok sofőreinek megszólításával próbálja megoldani a helyzetet.

Négyezer eurót kínál az Arriva a sofőröknek

Pozsony |

Béremeléssel, úgynevezett toborzási bónusszal és külföldi sofőrök bevonásával oldaná meg az Arriva autóbusz-közlekedési vállalat a Pozsony megyei regionális autóbuszjáratok körüli kálváriát.

(br)

Bevezető

Az új Pozsony megyei regionális busztársaság, az Arriva és a korábbi szolgáltató, a Slovak Lines mégsem egyeztek meg annak ellenére, hogy december 3-án Juraj Droba megyeelnök az együttműködésükről nyilatkozott.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment