Search by category:
Egyéb kategória

Sokan ajándékoznának karácsonyt Dunaszerdahelyen, nagy a forgalom az oltóponton

Sokan ajándékoznának karácsonyt Dunaszerdahelyen, nagy a forgalom az oltóponton
Kiss Bartalos Éva
2021. 12. 11., szo – 11:54

2021. december 11., szombat – 14:00
Friss ikon
Off

Törzs

Dunaszerdahelyen a Vidékfejlesztési Szakközépiskolában kialakított oltópontot vehető fel a Covid-19 okozta megbetegedés ellni vakcina ma reggeltől egészen este hatig regisztrációval és regisztráció nélkül is oltanak. A parkolóban nem egyszerű helyet találni, állandó a mozgás. A bejáratnál két sorba terelik az érkezőket, regisztráltak, és bejelentés nélkül érkezők külön várakoznak. Délelőtt tizenegykor körülbelül hetvenen sorakoztak az épület előtt. „Időpontra jöttem, ezért nem kellett sokat várnom. Viszont utánam olyat is beengedtek, akinek 13.20-ra szólt a meghívója” – mondta egy idős férfi. „A héten kaptam meg az SMS-t, hogy felvehetem a harmadik oltást, ezért most itt vagyok” – mondta egy másik férfi, aki regisztráció nélkül érkezett az oltópontra. Többnyire középkorú, vagy idősebb emberek várakoztak az oltóponton.

Ma indult az Ajándékozzunk karácsonyt című oltási hét Szlovákiában, az egészségügyi minisztérium korábban közölte, hogy országszerte megnövelik az oltópontok kapacitását.

Nagy a forgalom az oltóponton
2021. 12. 11., szo – 12:02
Kiss Bartalos Éva
Gallery images

Bevezető
Dunaszerdahely |

Érezhető a korlátozások részleges feloldása, a bevásárlóközpontoknál is sok az ember, de az oltóponton van a legnagyobb nyüzsgés.

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Kiss Bartalos Éva

Read More

Post Comment