Search by category:
Egyéb kategória

Vilmos herceg: Úgy éreztem, az egész univerzum haldoklik

Vilmos herceg: Úgy éreztem, az egész univerzum haldoklik
Hegedűs Norbert
2021. 12. 12., v – 10:20

2021. december 12., vasárnap – 14:25
Friss ikon
Off

Törzs

Egyre több ismert és ismeretlen ember nyitja meg lelkét az úgynevezett podcastokban. Az interneten vagy streaming platformokon hallható hangfelvételek során nehéz, de nagyon fontos témákat nyitnak meg. A mentális egészség is ilyen téma.

Az Apple Time to Walk legújabb podcastjában a brit királynő unokája, Vilmos herceg tett nyílt vallomást. Bevallotta, hogy 2017-ben egy esemény sajnálatos következményekkel járt számára, depresszióba esett. Egy autóbalesetről beszélt, amikor utasokat kellett kimentenie. Ez abban az időben történt, amikor William helikopterpilótaként dolgozott a mentőknél.

A herceg a mai napig nem tudja elfelejteni ezt a szerencsétlenséget, amelyben egy kisfiú, aki olyan korban lehetett, mint fia, György, súlyos agysérülést szenvedett. Az ötéves Bobby Hughes sérülése végzetes volt, és a fiú meghalt.

William bevallotta, hogy e szerencsétlenség után mindenki helyett érezte a szenvedést. „Úgy éreztem, mintha az egész univerzum haldokolna” – vallotta be. Néhány héttel a tragédia után a legrosszabb emlékek dupla erővel törtek rá. A herceg azt mondta, úgy érezte, mintha valaki beletette volna a kulcsot a zárba, és beleegyezése nélkül kinyitotta volna.

A leendő trónörökös felvette a kapcsolatot Bobby édesanyjával is. A találkozó némi erőt adott neki. „Vilmos elmondta, milyen hatással volt rá mint apára a tragédia, és hogy megértette a szenvedésünket” – mondta Bobby édesanyja a Time To Walkban. A herceg hozzátette, abban az időben nagyon sokat jelentett számára a család támogatása és a beszélgetések a barátokkal. (Plus7Dní)

Megjelent Vilmos hercegék idei karácsonyi családfotója

Mindhárom gyerekük szerepel a képen.

Bevezető

Nemrég Meghan Markle-nak a lelkiállapotáról tett vallomása döbbentette meg a közvéleményt és a Windsor-rajongókat, most pedig az uralkodó család egy másik tagja is hasonlóan nyilatkozott. Elmondása szerint rossz hangulata egy bizonyos múltbeli helyzet következménye.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment