Search by category:
Egyéb kategória

Hogyan került a drog Maria és Margit melltartójába? (VIDEÓ)

Hogyan került a drog Maria és Margit melltartójába? (VIDEÓ)
Sudár Éva
2021. 12. 13., h – 16:33

2021. december 13., hétfő – 16:42
Friss ikon
Off

Törzs

Kábítószer-kereskedelem a gyanú: bő egy hete H. Márió és P. R. F. Maria magyar állampolgárok buktak meg Győrben a készenlétisek ellenőrzésekor. Az M1-es autópályáról lehajtottak Csorna felé az M85-ös autóút irányába, amikor az autóút bevezető körforgalmánál a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság közösen akciójában Maria melltartójából előkerült bruttó 646 gramm kábítószergyanús fehér színű anyag, ami az elsődleges szakvélemény szerint amfetamin. A videófelvételen látszik, hogy a rendőrök biztosra mentek, nem szúrópróbaszerű ellenőrzésen buktak meg a kereskedők – szinte leszorítják az autót, a sofőrt, Máriót kiszedik, majd rányomják a rendőrautóra.

Szintén Győr-Moson-Sopron megyében bukott le most hétvégén két idősebb csempész, egy 66 és 67 éves pár. Szombaton szerettek volna Szlovákia felől átjönni Medvénél a határon, amikor a rendőrök feltartóztatták őket. A sofőr és a női utasának ruházatát, és a kocsit drogkereső kutyával átvizsgálták. A győri asszony melltartójából nejlontasakba csomagolt kábítószergyanús fehér por került elő, ezért elfogták őket: a győri K. Mihályt és L. Margitot őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A videófelvételen látszik, ahogy a női rendőr a motozás közben a 66 éves, addigra megbilincselt asszony pulóvere alá nyúl, s onnan veszi ki a zacskóban tárolt drogot, majd a gyorsteszt is beigazolja a gyanújukat. Ezután házkutatást mutat a rendőrségi videó, a drogkereső kutya láthatóan itt is jelez.

A melltartós trükk nem ismeretlen a rendőrök előtt: a Készenléti Rendőrség járőrei Győrben, a József Attila utcában 2019 novemberében egy igazoltatott jármű sofőrjének övtáskájában, valamint a női utas melltartójában elrejtve kábítószergyanús anyagra bukkantak. A 38 éves bőcsi férfit és orosházi nőt előállították, pozitív lett a drogtesztjük is.

Nemrégiben emeltek vádat az ellen a nő ellen is, aki 2020 februárjában a melltartójába rejtve akart a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe becsempészni új pszichoaktív anyaggal átitatott borítékot, hogy azokat az ott fogvatartott ismerősének átadja.

Leírás

Gyors döntés – A drogot szállító autók női utasai Győrben a melltartójukban rejtették el az anyagot.

Fotó: police.hu

Bevezető
Győr, Medve |

Két „melltartós győri drogügyről” is videót tett közzé az elmúlt másfél hétben a rendőrség. Láthatóan mindkettőnél a készenléti rendőrség előzetes információk alapján csapott le a kábítószert szállító párosra, így a kereskedők az utolsó pillanatban jobb híján az asszonyok melltartójába dugták a bezacskózott anyagot. A rendőrnőnek azonban „ott is joga volt motozni.” A Szlovákiából érkező fehér port és az amfetamint is lefoglalták.

Címkék

Település / hely
Győr, Medve

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment