Search by category:
Egyéb kategória

Az orvos válaszol: Már három hónap elteltével menjünk a harmadik oltásra?

Az orvos válaszol: Már három hónap elteltével menjünk a harmadik oltásra?
Balaskó Réka
2021. 12. 15., sze – 10:44

2021. december 15., szerda – 11:30
Friss ikon
Off

Törzs

Az egészségügyi minisztérium közölte, hogy a harmadik adag lehetséges felvételének időpontját az új omikron változat miatt hozták előbbre.

„Amikor a hosszabb intervallumot javasolták, az omikron változat (még) nem volt jelen. Közben az immunvédelem különböző szintjeinek csökkenésére vonatkozó információk is folyamatosan változnak. Senki sem örül annak, hogy az oltás nem 100 százalékos és örökkévaló. A harmadik dózis jelenleg a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a koronavírus ellen, amelyet biztonságosan megkaphatunk” – magyarázta közleményében a tárca.

Nézzük, mit mond minderről az orvos! Folytatás a galériában!

Az orvos válaszol: Már három hónap elteltével menjünk a harmadik oltásra?
2021. 12. 15., sze – 10:50
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: tasr, archívum

Sabaka az omikronról: Ez vár ránk karácsony után!

Az első három omikron-fertőzést már nálunk is megerősítették a hétvégén. Ez a variáns sokkal fertőzőbb, mint a delta, ezért például Nagy-Britanniában szigorúbb intézkedéseket vezettek be.

Heger továbbra is támogatja a kötelező oltás bevezetését

Pozsony |

Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő támogatja a kötelező oltás bevezetését. „Az irány adott, mi pedig követjük” – reagált arra a kérdésre, hogy szorgalmazni fogja-e a kötelező oltást.

Egy nap alatt több mint százzal nőtt a koronavírus halálos áldozatainak száma Szlovákiában

PCR-tesztekkel 6 783 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak kedden Szlovákiában. A halálos áldozatok száma 105-tel nőtt – derül ki az Egészségügyi Információk Nemzeti Központja (NCZI) weboldalán közzétett adatokból.

(br, pluska)

Bevezető

Az egészségügyi minisztérium még hétfőn bejelentette, hogy már a harmadik hónap elteltével felvehető az oltás harmadik dózisa. Így rengetegen abba a kategóriába sorolódtak, akik már beoltathatják magukat a megerősítő oltással. Nézzük, mit mond erről az orvos!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment