Search by category:
Egyéb kategória

Az orvosok bekeményítenének az oltatlanok ellen: Ezt saját zsebből kéne fizetniük!

Az orvosok bekeményítenének az oltatlanok ellen: Ezt saját zsebből kéne fizetniük!
Balaskó Réka
2021. 12. 15., sze – 13:17

2021. december 15., szerda – 13:32
Friss ikon
Off

Törzs

Az orvosok szerint nem szabadulunk meg egykönnyen a koronavírus-járványtól. Pavol Oravec a Szlovák Orvosi Kamara elnöke közölte, hogy a vírus mutálódni fog továbbra is, ezért különböző vakcinamódosításokra lesz szükség. Szerinte a cél a kollektív immunitás elérése, a járványügyi intézkedések folyamatos javítása, alkalmazható gyógyszerek fejlesztése, valamint a társadalmi és gazdasági problémák kezelése.

A kamara úgy gondolja, hogy a társadalom meg fog tanulni együtt élni az új koronavírussal. Meggyőződésük, hogy sikerül megoldani a társadalmi feszültségeket, mérsékelni a betegek szenvedését, csökkenteni a halálesetek számát, illetve az egészségügyi dolgozók mentális és fizikai terheit.

Oravec ismételten felszólította az embereket, hogy ne higgyenek az álhíreknek, és oltassák be magukat a Covid-19 ellen. Szerinte a lakosságot nem lehet pénzjutalmakkal ösztönözni arra, hogy felvegyék az oltást. Ennek épp az ellenkezőjét ajánlja, egy olyan módszert, ami már több országban hatékonynak bizonyult! Nézzük, mi ez! Folytatás a galériában!

Az orvosok bekeményítenének az oltatlanok ellen: Ezt saját zsebből kéne fizetniük!
2021. 12. 15., sze – 13:22
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska, archívum

Sabaka az omikronról: Ez vár ránk karácsony után!

Az első három omikron-fertőzést már nálunk is megerősítették a hétvégén. Ez a variáns sokkal fertőzőbb, mint a delta, ezért például Nagy-Britanniában szigorúbb intézkedéseket vezettek be.

Az orvos válaszol: Már három hónap elteltével menjünk a harmadik oltásra?

Az egészségügyi minisztérium még hétfőn bejelentette, hogy már a harmadik hónap elteltével felvehető az oltás harmadik dózisa. Így rengetegen abba a kategóriába sorolódtak, akik már beoltathatják magukat a megerősítő oltással. Nézzük, mit mond erről az orvos!

(br, pluska)

Bevezető

Pavel Oravec a Szlovák Orvosi Kamara (SLK) elnöke szerint meg kell tanulnunk élni a koronavírussal, az embereket arra buzdította, hogy oltassák be magukat!

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment