Search by category:
Egyéb kategória

Újabb omikronos esetet igazoltak Szlovákiában

Újabb omikronos esetet igazoltak Szlovákiában
Mészáros Richárd
2021. 12. 17., p – 15:54

2021. december 17., péntek – 15:55
Friss ikon
Off

Törzs

Az újonnan azonosított fertőzött nem rendelkezik oltással, Szlovákiába érkezése előtt pedig több dél-afrikai országot is meglátogatott.

Az egészségügyi szakemberek ezzel kapcsolatban figyelmeztetnek, az országban jelentősebb magasabb lehet az omikronnal fertőzöttek száma, mint azt az eddigi eredmények mutatják.

Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő december 11-én jelentette be, hogy három, a vírus omikron variánsával fertőzött személyt azonosítottak az országban. A miniszterelnök tájékoztatása szerint korábban mindhárman megkapták a koronavírus elleni oltást, a betegség lefolyása náluk enyhe.

(mr, Denník N)

Szlovákiában is megjelent az omikron variáns!

Már Szlovákiában is kimutatták a koronavírus új, omikron nevű variánsát – tájékoztatott Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő a Vladimír Lengvarský (OĽaNO-jelölt) egészségügy-miniszterrel tartott közös sajtótájékoztatón szombaton.

Bevezető
Pozsony |

Újabb esetben igazolták a koronavírus omikron variánsának jelenlétét Szlovákiában. Az országban így már négy mintában azonosították az új vírusvariánst, a fertőzöttek száma azonban a valóságban lényegesen magasabb lehet.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment