Search by category:
Egyéb kategória

Egy ismert újságíróhoz tartozik a járványügyi szabályokat megszegő pozsonyi kocsma…

Egy ismert újságíróhoz tartozik a járványügyi szabályokat megszegő pozsonyi kocsma…
Balaskó Réka
2021. 12. 18., szo – 15:22

2021. december 18., szombat – 15:30
Friss ikon
Off

Törzs

Korábban már írtunk arról, hogy a pozsonyi Partizán utcán a rendőrök ellenőriztek egy klubot, ahol több szórakozó vendéget találtak, majd őrizetbe vették az alkalmazottat később pedig a tulajt is.

Vidáman iszogattak egy pozsonyi kocsmában, mikor megjelentek a rendőrök…

A kocsma alkalmazottját és tulaját is őrizetbe vették.

A Refresher információi szerint a .Pod lampou nevű klubról van szó, ami Štefan Hríb újságíró, a Týždeň nevű lap főszerkesztőjének tulajdonában áll.

Hríbet és alkalmazottját a rendőrségi beszámoló alapján szabadon engedték, de az ügyben eljárást indítottak. A szórakozóhely a Refresher szerint az utóbbi napokban az intézkedések ellenére nyitva tartott, csakhogy nem ez volt az eset. Utoljára Juraj Šeliga és Jana Žitňanská képviselők szórakoztak itt a májusi kijárási tilalom során.

 

A kijárási tilalom alatt tartott „munkamegbeszélést” egy klubban Šeliga, Žitňanská és Droba

Pozsony |

A kijárási tilalom után tartózkodott egy pozsonyi klub belterében Juraj Šeliga, (Za ľudí) a parlament alelnöke, Jana Žitňanská, a Za ľudí frakcióvezetője és Juraj Droba (SaS) Pozsony megye elnöke. A politikusokról készült felvételeket a Plus 7 dní hozta nyilvánosságra.

(br, refresher)

Bevezető

A szórakozóhelyen a kijárási tilalom és a járványügyi szabályok ellenére is vendégek tartózkodtak. Az ismert tulajt őrizetbe vették a rendőrök

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment