Search by category:
Egyéb kategória

Már megérkeztek az első 300 eurós oltási csekkek, de nem ment minden a terv szerint…

Már megérkeztek az első 300 eurós oltási csekkek, de nem ment minden a terv szerint…
Balaskó Réka
2021. 12. 30., cs – 11:27

2021. december 30., csütörtök – 12:19
Friss ikon
Off

Törzs

A Markíza egy felsővízközi (Svidník) idősekotthonába látogatott el, ahol 100 éves Mária nevű lakó elárulta, hogy az elsők között volt az oltási csekkek kézbesítésénél. A 300 eurós csekk valószínűleg már megérkezett a lakcímére, ami 55 kilométerre van a tartózkodási helyétől. „Van ott egy postaládám, csak attól félek, hogy valami történhet vele, mert a postaláda közel van az úthoz” – mondta a televíziónak.

Egy másik lakos szerencsésebb volt. A kézbesítő tudta, hogy nem a borítékon szereplő címen, hanem az intézményben tartózkodik.

Abban az esetben, ha a jogosult ellenőrizni vagy módosítani szeretné a címét, el kell látogatni a honlapra, ahol ezt megteheti” – mondta a pénzügyminisztérium szóvivője Michaela Lovásová.

A minisztérium azonban azt tanácsolja, hogy azok az idősek, akik már mindhárom adag oltást megkapták, ne módosítsanak a címükön, mivel az ő adataik már készen állnak a nyomtatásra. Egyesek számára megoldást jelenthet az úgynevezett időzített kézbesítés a levélpostai küldemények esetében. Ez a szolgáltatás azonban havonta hat euróba kerülhet.

(br, tvnoviny.sk)

Bevezető

„Köszönjük szépen” – írja a pénzügyminisztérium az utalványhoz küldött kísérőlevélen. Továbbá köszönetet mond a „közpénzek példaértékű védelméért, mivel a COVID-19 elleni küzdelem leghatékonyabb és legkevésbé költséges módja a védőoltás”.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment