Search by category:
Egyéb kategória

Miről ír a pénteki Új Szó?

Miről ír a pénteki Új Szó?
Hegedűs Norbert
2021. 12. 30., cs – 17:48

2021. december 30., csütörtök – 18:30
Friss ikon
Off

Törzs

Közélet

Oltási bónusz: Nem bírják elég gyorsan oltani az idősebbeket, ezért két héttel kitolják a regisztráció és az oltás határidejét, hogy senki ne maradjon le az pénzjutalomról

A világjárvány 2020-as kirobbanását követően a lakosság nagy része tavaly szilveszterkor még abban reménykedett, hogy az idei év már egész biztosan jobb lesz. A Go4insight ügynökség legfrissebb felmérése szerint azonban a többségnek 2021 is hatalmas csalódást okozott.

Az egészségügyi minisztérium buzdítja a lakosokat, oltassák be magukat a koronavírus ellen, a kormány pedig különböző ösztönző intézkedések bevezetésével igyekszik javítani az oltási hajlandóságon. A legalapvetőbb feltételt – az oltás zökkenőmentes megszervezését azonban az ünnepi időszakban sem sikerült országszerte biztosítani.

Egy hosszú folyamat után 2021-ben Szövetség néven egyesült az MKP, a Híd és az Összefogás. Az egységes párt működése azonban azóta is csikorog és belső ellentétek feszítik.

Régió

Jobbára tűzijáték nélkül búcsúztatjuk az évet a déli városokban

Száztizenegy kép, száztizenegy történet – interjú Leczo Zoltánnal első kötetéről

Karácsony előtt jelent meg Strba Sándor érsekújvári helytörténésznek az Érsekújvárról szóló nagyszabású trilógia befejező kötete – a könyvről és jövőbeni terveiről beszélgettünk a szerzővel

Kultúra

2021 legfontosabb filmjeiről írunk: köztük lesz a leginkább várt produkció, a legbizarrabb alkotás, és az a film, mely a leginkább tükrözi az évünket.

Sport

Szombaton rajtol a Dakar-rali

Az év képei – szilveszterre hangolva

3 napi sportos tv-műsor

Bevezető

Nézzük, miről ír 2021 utolsó Új Szója!

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment