Search by category:
Egyéb kategória

Radarérzékelő volt az autójában, de így is elcsípték száguldozás közben

Radarérzékelő volt az autójában, de így is elcsípték száguldozás közben
Balaskó Réka
2021. 12. 30., cs – 14:46

2021. december 30., csütörtök – 18:44
Friss ikon
Off

Törzs

A BMW-t vezető férfit 147 km/órás sebességgel mérték be, vagyis 37 km/órával lépte túl a sebességkorlátot, ezért megállították a rendőrök. A kocsijában azonban egy radarérzékelőt találtak, amelynek tilos az ilyen célú használata.

A járőrök továbbá egy nem engedélyezett kipufogócső-módosítást találtak a járművön és a sofőr több szükséges dokumentumot sem tudott felmutatni, valamint a közlekedési szabálysértés dokumentálása során a rendőr beleegyezése nélkül babrálni kezdett a radarérzékelővel és akadályozta a közlekedési szabálysértés dokumentálásának folyamatát – írta a rendőrség.

A rendőrök többször felszólították a férfit, hogy ne akadályozza a munkájukat, és tartsa tiszteletben az utasításaikat. A férfi ennek nem tett eleget és továbbra is akadályozta a bűncselekmény dokumentálásának folyamatát. Nem volt hajlandó a szabálysértési eljáráshoz átadni a radarérzékelőt sem, ezért közölték vele, hogy a járművét a törvénynek megfelelően lefoglalják. Azonban továbbra is megpróbált beszállni az autóba és ellökte magától az egyik rendőrt, emiatt kényszerítő eszközöket alkalmaztak vele szemben. A helyszínen a rendőrök lefoglalták a vezetői engedélyét, a jármű forgalmi engedélyét, a rendszámtábláit, és a sofőrt a rendőrőrsre vitték.

Az esetet továbbra is vizsgálják.

(br)

Bevezető

A pozsonyi rendőrök figyelmét nem kerülte el tegnap az a BMW M550-es autó, ami a D1-es autópályán száguldott Nagyszombat felé. A sofőrről kiderült, hogy ő is szívesen figyelte volna a rendőröket.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment