Search by category:
Egyéb kategória

Matovič keményen beszólt az Ománban szilveszterező Lengvarskýnak!

Matovič keményen beszólt az Ománban szilveszterező Lengvarskýnak!
Balaskó Réka
2021. 12. 31., p – 14:40

2021. december 31., péntek – 15:45
Friss ikon
Off

Törzs

Az ország, ahová a miniszter utazott, rendkívül szigorú beutazási szabályokat alkalmaz. Szeptemberben nyitotta meg határait a turisták előtt, és csak a teljesen beoltottak léphetnek be. Ezenkívül negatív teszt is szükséges – írja a pluska.sk.

„Hivatalba lépése óta először fordult elő, hogy az egészségügyi miniszter magáncéllal külföldre utazott. Teljes mértékben be van oltva az emlékeztető oltást is megkapta, és az indulás előtt minden előírt biztonsági és egészségügyi feltételnek megfelelt” – válaszolta Zuzana Eliášová, az egészségügyi minisztérium szóvivője.

Tomáš Koziak politológus szerint Matovič bizonyos körülmények között kihasználhatja a hirtelenül jött kirándulást. A politológus elmondta, döntő fontosságú, hogy a miniszter előre tájékoztatott-e az egzotikus úti célról. „Ha már bejelentették, Matovičnak nem kellene visszaélnie vele” – mondta Koziak, hozzátéve, hogy túl kevés információ áll rendelkezésre az útjáról. „Az egészségügyi minisztert is megilleti a szabadsághoz való jog, ez nem kérdés” – tette hozzá.

Nézzük, hogy reagált maga Matovič, és mit szóltak a további kormánytagok. Folytatás a galériában!

Matovič keményen beszólt az Ománban szilveszterező Lengvarskýnak!
2021. 12. 31., p – 14:46
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska, tasr

(br, pluska)

Bevezető

Az egészségügyi miniszter tegnap reggel Omán felé vette az irányt, hogy ott kezdje meg az új évet. Ezt sokan nem nézték jó szemmel, élükön a pénzügyminiszterrel! Nézzük, hogyan reagált Matovič!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment